Almanca İçin Gramer Test/Alıştırma Kitabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    unbalanced bunu yazdı

teşekkürler @izzmarit, lakin bahsettiğin kitaplara baktım da istediğim gibi değiller, ben sadece test kitabı arıyorum aslında.. öğrendiklerimi test edebileceğim. sanırım öyle kitaplar yok göremedim en azından. O yüzden online sitelere bakacağım artık test çözmek için

Hepsinin konu anlatimi kitabi ayri egzersiz kitabi ayri. Ama egzersiz kitabi dedigim seyde sadece coktan secmeli sorular yok, bosluk doldurma rewrite falan da var. Sadece test kitabi ariyorum derken egzersiz kitabi dedigim seyi mi yoksa coktan secmeli soru anlamindakini mi kastettigini anlamadim da bu kadar aciklamayi ondan yaptim ^_^

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

soru tipi çok önemli değil aslında :) önemli olan cevaplarının da olması.. internette bazı örnekler görüyorum, adamlar soruları hazırlamışlar güzel de cevap anahtarı yok, iyi de ne yapayım o zaman onları.. 

senin dediğin kitap türünü anladım, normalde bu tarz dil yayın kitaplarının bir de workbook u var, onlar da olabilir ama aradığım böyle salt bağımsız bir test kitabı, hani öss ye hazırlanırken fizik için test kitapları oluyordu ya konu konu .. o tarz şeyler.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    unbalanced bunu yazdı

soru tipi çok önemli değil aslında :) önemli olan cevaplarının da olması.. internette bazı örnekler görüyorum, adamlar soruları hazırlamışlar güzel de cevap anahtarı yok, iyi de ne yapayım o zaman onları.. 

senin dediğin kitap türünü anladım, normalde bu tarz dil yayın kitaplarının bir de workbook u var, onlar da olabilir ama aradığım böyle salt bağımsız bir test kitabı, hani öss ye hazırlanırken fizik için test kitapları oluyordu ya konu konu .. o tarz şeyler.. 

O zaman almanca yds soru bankalari isini gorur?

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

öncelikle türkiyede değilim onu temin edemem ama zaten o yds soru bankalarının olayı farklı, hem çok ileri seviye bana göre hem de uzun paragraf soruları var.. Ben mesela atıyorum sıfatları öğrendim.. Bunlarla ilgili alıştırma yapmak istiyorum iyice pekiştirmek için.. Çünkü bir sürü konu var ve takip ettiğim kaynakta örnekler yeterli değil.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 1887 Toplam Mesaj: 15
almanca gramer test kitabı