Almanca Öğrenmek İstiyorum
-
Almanca öğrenmek zor değil inglizceyi tam bir kavra derim beynin bir dili yabancı olarak düşünmeye alışsın gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir.En zor dil ilk öğrenilendir.
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------rapid linklerinin hepsini indirip çıkart dersen açılan klasorden almanca exe dosyasına tıkla gerisini halledersin, güzel bir program tavsiye ederim, yada day light almanca seti var bulunca upload yaparım yada link veririm, kolay gelsin ;)
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=89073
-
Almanca ingilizceden farklıdır bi ton artikel mevcuttur der,die ,das gıbı... cumle ıcınde bır kelımeyı kullandıgın yere gore degısır...
-
bacardi bunu yazdı:
Almanca ingilizceden farklıdır bi ton artikel mevcuttur der,die ,das gıbı... cumle ıcınde bır kelımeyı kullandıgın yere gore degısır...
-----------------------------Evet birde çekerkende değişiyor onlar
Mesela datif'de der,das = dem
die = der
Akusatifte der=den
das=das
die=die
Aslında almanca zevkli bir dil (:
-
TORN bunu yazdı:
İngilizcem iyi mesela günlük konuşmaları filan beceripo kıvırıyom ama fiillerden anlamıyom almancada günlük konuşmaları filan öğrenmek istiyom.Almanca eğitim seti olan up lasın bi zahmet.
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=92258
tamam hocam öğrendin siradaki ?
-
Kardes merhaba ben yurt disinda yasiyorum almanyada
eger takildigin yada soracagin birsey olursa sorabilirsin.
yada mail atabilirsin. Mailden daha iyi yardimci olabilirim.
-
by_felsefe bunu yazdı:
-----------------------------Kardes merhaba ben yurt disinda yasiyorum almanyada
eger takildigin yada soracagin birsey olursa sorabilirsin.
yada mail atabilirsin. Mailden daha iyi yardimci olabilirim.
-----------------------------Abi öncelikle herkese teşekkürler.Felsefe abi manitaya da hava atma mevzusu var...:D
birazda almanyaya gitme arzusu :D
pm den paslaşırım ben bişi olunca senle :))
-
bende vardı arşivlerimin arasında bakim bulursam sana upload edim yanlız e-book halinde olsa gerek yanılmıyorsam
-
:D TORN kardes
ögrenmek istediklerini sorabilirsin
müsait oldukca cevaplamaya calisirim
hadi eyvallah