Almancayı Sevdirecek Müzik, Müzikal İsteği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------

XpertVision bunu yazdı:

Nurky bunu yazdı:

benim kurs 3 mart da basladi, a1.1 seviyesinde goethe'de..

o kadarda kasmanıza gerek yok aslında hocalar cok ilgili, online sınavlar falan var, online ödevler.

8 günde kendimi cok rahat tanıtabilir, karsimdakiyle cok güzel diyaloglara girebiliyorum... tabi istekde önemli bu durumda. (: bende 1 sene icinde almanya ya yerlesecegim icin ogreniyorum ama isteyerek.

hatta bana da guzel dizi tavsiyesi verebileceko lan varsa, yardırayım bende. :) hatta güzel gruplar vs...

aa iyi tesadüf ben de yazın goethe ye gitmeyi düşünüyorum memnunsun anladığım kadarıyla iyi, benim de amacım almancayı öğrenip kpds de iyi bir puan yapıp erasmusla almanya'ya gitmek, sevgili okulum erasmus için kpds de 50 puan şartı getirdi neyine güveniyorsa öğrencilerin 50 puan da az değil zaten sınav 100 üzerinden dolayısıyla sağlam çalışmam gerek, ayrıca goethenin sertifikaları tüm dünyada ömürboyu geçen sertifikalarmış hoşuma gitti

evet.. goethe inanılmaz güzel bir kurs. fiyati vs önemli degil cidden...

sertifikaları da dogru gecerli her yerde.. iste 5-6 hafta sonra a.1.1 sınavım var gecersem a1.2 olcam sonra da a1 sertifikam olacak. :)

3.haftayı bitirdim ben kursta cok iyi gidiyoruz.. kelime öğrenmek cok önemli. tabi bir de artikeller.. eğer kursa gitmeden biraz temel kasarsan senin kursta inanılmaz isine yarar, emin ol.

önerin var mı hocam şunu şunu yapabilirsin diye sıfırım çünkü hiç eğitimini görmedim hayatım boyunca almancanın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=eGhdX1SI3KY

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freeline
    freeline's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu  yollardan gecmis  biri  olarak  sifirdan baslicak arkadaslara  bol  bol  artikelleriyle  birlikte  kelime  ezberlemelrini  öneririm  kursta  digerlerine  göre  cok  onde gidersiniz  ayrica  bazi önemli  fiiller  var  onlari cok  fazla  kullaniyorlar  onlarin  cekimlerini  ögrenmenizde  size  büyük  avantaj  saglar  örn( sein , möchten,können) 

aklın yolu birdir
Toplam Hit: 2982 Toplam Mesaj: 24