Almanlardan Uyari!(İnternet Explorer Kullanmayin!!)
-
biraz önce okudugum,Almanyanin ünlü gazetelerinden Tz zeitung'da bas sayfada verilen habere göre,internet explorer kullanmayin diye kirmizi alarm veriyor!
yapilan arastirmalarda explorer 7 de acik oldugu kanitlanmis.
Microsoft arbeitet noch an einer sicheren Lösung. ---->microsoft güvenli bi caresini bulmaya calisiyomus :D
düsüncelerinizi alayim?
(yoksa verildimi?:D)
-
sabah gazetesinde de bu yazi vardi ama detay vermiyorlar
Clickjacking olabilir ama bunu bulanlar acik cok ciddi oldugu icin yayinlamamislardi yamasi cikana kadar.
-
ttnet video ve facebook dışında kullanmıyorum ztn ne gerek var
-
-
ikinci sayfa haberlerini merak ettim şimdi :|
-
SVD gazetesine konuşan bir uzman, kullanıcının Explorer vasıtasıyla bir web adresine bağlandığında, başka bir web sitesine yönlendirildiğini, orada bir 'jawa script'i yüklemesi istendiğini ve daha sonra da kullanıcının bilgisayarına casus programın bulaştığını söyledi. Kaja Narum isimli uzman, bu durumu kullanıcıların fark edemeyeceğini ve bilgisayar korsanlarının özel dosyalara sızabileceğini kaydetti.
-
Salih Memecanın karikatürü güzel olmuş :D
-
mozillacıyım ezelden
göynüm geçmez ie'den
-
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------vala süper bi karikatür fikri klımda var ama cizemiom :)
-
bide dün google'de haberlerde yayınlıordu açığı çinli heykırlar bulmuş ordan boyna saldırı yapıolardı microsoft Demiş yama yapana kadar başka tarayıcı kullanın
-
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bu sayede bu tur guvenlik sorunlarina bayanlarin bakis acisini ogrenmis olduk