folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Almanya Türklere Vizeyi Kaldırıyor

Almanya Türklere Vizeyi Kaldırıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Yok bunlar iyice niyeti bozmuş, önce bizi toplaycaklar almanyaya  daha sonra yakıcaklar, niyetli bu bence.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    abanırız-sömürürüz...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------
    cuneyd bunu yazdı:
    hacı öyle bişey çıkarsa :D süper olur :]  önce almanyaya giderim ordan da norweç :|  yada finlandiya :D oralar süper + kızları da öyle :D
    gençlik olarak sonuçta aklımız zükümüzde mi? :D
    yook be hacım :P  kendim icin bise istemiyorum.Orda nüfus artış hızı çok düşük :D gidelimde nüfus nası arttırılır ogretelim diyorum :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ben mi yanlış anladım yoksa durum bundan mı ibaret ;

1973 den beri böyle bir hakkımız var ve bize bunu kullandırmadılar ? ben böyle dış işlerinin ta a nokta kû ne bok yemeğe var bu bakanlık acaba ? 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciminli
    Ciminli's avatar
    Erkek

Haber icerik olarak dogru ama realitede yanlis.  Normalde gectigimiz yilin ilk cegreginde 2007 Avrupa Adalet Komisyonu, Avrupa birligi ülkelerine is kurma ve egitim amacli gelmek isteyen Türklere Vize uygulamama karari aldi. Yani toplumun her ferdini kapsayan bir uygulama degil ayrica bu karari sadece suan Ingiltere uygulamakta.

Avrupa Birligi ülkereinde yasanabilinecek en rahat vize ögrenci Vizesidir. Digerlerine göre cok fazla avantajlari vardir. Mesela Calistiginizda vergi kesilmemesi gibi, sadece okula ögrenci kaydinizla 1 yada 2 yil araliklarla oturum uzatma ve egitimden sonra evlenmeden vatandaslik degistirmeden yasam hakki taniniliyor.

Lakin Pratikte böyle bir Vize uygulamama durumu yok. Yani Yabancilar polisi özelikle Türklere karsi ön yargili davraniyor. Bu bir Önyargi degildir. Uygulamalarla sabit olan bir tesbittir. Benim bir cok arkadasim Bitirme sinavini veremediginden dolayi Türkiyeye dönmek zorunda kaldilar.  Suan yakinen bildigim bitirme sinavini verememis bir cok arkadasima ise oturumde gil son sinav hakki olarak gecici vize verdiler. ellerinden gelse hemen kovacaklar yani söylenenle uygulanan arasinda siyahla beyaz akdar fark var.

Son söz olarak uygulamada böyle birsey yok !!! Kuyruklu  yalan. Belki 5 seen icerisinde olabilir bizim avrupa birligine girme muhabbeti gibi.  

Ciminli@2008

* Südün Bozuksa Senin Üc Gram Uckura Satilmissa Ruhun ! Yanasma * Gök Girsin Kizil Ciksin !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    abaza memleketi almanya olur artık :) onlar bizi yakmadan hem miker hemde yakarız :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

gelin gelin st_anger kardesinizi yalniz birakmayin bide amsterdam bulusmasi yapariz sloganda iyi olur

Tahribat_Amsterdam ekibi v.s :D

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 3859 Toplam Mesaj: 18