Almanya'da Üniversite Okumak

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Haziran/2007
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

    Türkiye de kalmasın, paramızın da değeri kalmadı zaten iç savaş başlar yakında. Bırak insan gibi yaşayabileceği, insan gibi muamele göreceği yerde okusun hocam.

    Bence destek olun..

    evet kesinlikle yurt dışında okusun ancak bitiminde geri dönsün derim, bu ülkenin animasyon gibi eksik kaldığı iş kollarında çalışacak çok insana ihtiyacı var. ben kaçayım, sen de kaç, o da kaçsın, peki ne olacak burası 


    <love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

     Animasyon ve grafik üzerine okuyacaksa, bir ihtimal Kore'yi de değerlendirsin derim. Hem dil olarak almancaya göre kolay hem de iş imkanı olarak daha fazla olanak olacaktır. Amerika'nın da Kore de etkin olması da cabası. Sadece korece bile birsürü imkan sağlayacaktır iş hayatında.

    Zamanında ben Frankfurt üniversitesiydi sanırım iletişime geçmiştim. Benim alacağım bölümün dili ingilizce olmasına rağmen iyi derecede almanca istiyorlardı. Bir sınavları vardı yeterlilik için şimdi adını hatırlayamadım ondan iyi derecede not alınmasını istiyorlardı.

    Ben olsam kesinlikle koreyi tercih ederdim bu konuda.


    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 2065 Toplam Mesaj: 13
almanya animasyon ygs lys eğitim üniversite yurt dışı çizgi film