folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Almanyada Yaşayan Müritlere Sorum Var

Almanyada Yaşayan Müritlere Sorum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocero
    kocero's avatar
    Erkek

SUPERBICO Kardes Almanyada ozel amacli ambulans var ve ozel istek yapabiliyorsun. Ucretlendirilmesi eger hastalik sigortasini kendin ozelsigorta yatiriyorsan ekstra bi ucreti yok, ama normal hastalik sigortan varda yinede ozelmaksatli ambulans istersen 500 eu dan baslayan ucretlendirmesi var.

kocero tarafından 01/Eki/18 19:13 tarihinde düzenlenmiştir

BILDIKLERINI YUZLESTIR HAYATLA ve SINAMAKTAN KORKMA !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocero
    kocero's avatar
    Erkek

ComputerWolf Guzel insan haricten gazel okunmasi diye bir deyim vardir arastir derim.

Ben 20 yildir Almanyada yasiyorum isyeri sahibiyim ve hic birsey senin anlattigin kadar pembe degil buralarda eger inanmakta gucluk cekersen sana raporlarimi ve kaza fotograflarimi yollayabilirim, evde gecirdigim kaza sonucu kafamin arka tarafindan yaralandim ve hastanenin koridorunda ambulanstan indirildikten sonra 2,5 saat bekledim. Acillerde tek doktor olur ve eger ameliyat hastasi varsaolsende bakan olmaz. aile doktoru dedigin muhabbet bekleme suresi en az 1 saat. gecen hafta ortopedi kontrolu icin gittigim polikilinikte 4,5 saat bekledim. hastanedeki refakatci muhabbetine gelince hemsilerer eger ilac saatin gelmisse odana gelir, yada dugmeye basar sen cagirirsin, refakatci seninle bulunmak zorunda eger odanda geceleyecekse ayri ucrete tabidir. Bu sene tatilde 2 defa acile gitmek zorunda kaldik ve bekleme suremiz 20 dakikayi gecmedi. yanimizda kimlik bile yokken islemlerimiz baslatildi, Almanyada hasta kartin yaninda degilse kayit masasini bile gecemezsin. 

BILDIKLERINI YUZLESTIR HAYATLA ve SINAMAKTAN KORKMA !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adsizcengaver
    adsizcengaver's avatar
    Erkek

Kaynak: https://www.dogrulukpayi.com/bulten/saglik-hizmetlerinde-verimlilik-puanimiz-ne-durumda

adsizcengaver tarafından 02/Eki/18 01:12 tarihinde düzenlenmiştir

"Algısız kavramlar boş, kavramsız algılar kördür."
Toplam Hit: 2342 Toplam Mesaj: 14
almanya