Almanyadan Haber Var
-
Hoca aydin dogan yargilamiyor bu adamlari , alman mahkemeleri yargiliyor.Turkiyede adim atilmamasi asil ayip olan bu.
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
burada yargısız infaz yapanların çoğuna aynı cevabı vermiştim.''doğan grubu ne yazıyorsa tersine inanın.''
yazık.sırf muhafazakar kesimden diye, şu deniz fenerine verilen zarara yazık.aslında zarar o derneğe değil, fakire fukaraya veriliyor.ama o kadar çok muhafazakar kesim düşmanı, akp düşmanı olmuşki insanlar bunu bile düşünemiyorlar.şu topici okuyorum hala lam cim konuşanlar var.yahu işte ilk mesaj.bakın okuyun.gerçekten yazık hala ne anlatmaya çalışıyorsunuz.deniz feneri bir iyilik hareketidir, onu yeterince kirlettini iftiralarınızla.artık bırakında fakir fukara işine baksın.yeter !
-----------------------------Yanlış yönlendiriyorsun insanları. Dolandırıcılık yaptıkları mahkeme kararıyla kesinleşen bi grubu hala fakir fukara yardımcısı olarak göstermeye çalışıyorsun. Alakaları yok diyorsunuz fakat burdaki yönetici ordaki programı sunuyor, sanatçılar katılıyor, sanki insanlar bunu yicekmiş gibi utanmadan yalan söyleyebiliyorsunuz.
İnsanlar muhafazakar kesim düşmanı oldukları için değil, muhafazakar görünüp insanları dolandırdıkları için tepkili bunun farkına varamıyorsun.
Dolandırıcılıkla suçlanan ve suçu sabit görülen bi insanın T.C başbakanıyla fotolarının bulunması, düğünlerinde göbek atması güzel birşey mi ? Peki böyle bi durumda neden bunların arasında bir ilişki olduğunu kabul etmekte bu kadar pasif davranıyorsunuz ? Cevabınız belli, nereden bilsin ? Başbakana bağlı biçok istihbarat kurumu var gerekli bilgilendirmeyi yapmakta gene başbakanlığın sorumluluğunda.
İşinize geleni görmekte, işinize gelmeyeni istediğiniz gibi göstermekte devam edin...
Bir de diğer insanları fakir fukara dümanı gibi gösterme gayretini tebrik ediyorum. Eğer fakirin fukaranın rahat bırakılmasını istiyorsan bunu başkalarına söyliceksin, sürekli onlardan nemalanmaya çalışan başka gruplar var.
Bir zamanlar erbakan türkçemizdeki güzide bi kelimenin yerine '' Hadi ordan '' kelimesini kullanmıştı. Bu yazın için bende sana kullanıyorum aynı kelimeyi.
Hadi Ordan !!!
-
Al işte, daha ne diyelim arkadaş?!?!
-
AmoR bunu yazdı:
----------------------------Yanlış yönlendiriyorsun insanları. Dolandırıcılık yaptıkları mahkeme kararıyla kesinleşen bi grubu hala fakir fukara yardımcısı olarak göstermeye çalışıyorsun. Alakaları yok diyorsunuz fakat burdaki yönetici ordaki programı sunuyor, sanatçılar katılıyor, sanki insanlar bunu yicekmiş gibi utanmadan yalan söyleyebiliyorsunuz.
İnsanlar muhafazakar kesim düşmanı oldukları için değil, muhafazakar görünüp insanları dolandırdıkları için tepkili bunun farkına varamıyorsun.
Dolandırıcılıkla suçlanan ve suçu sabit görülen bi insanın T.C başbakanıyla fotolarının bulunması, düğünlerinde göbek atması güzel birşey mi ? Peki böyle bi durumda neden bunların arasında bir ilişki olduğunu kabul etmekte bu kadar pasif davranıyorsunuz ? Cevabınız belli, nereden bilsin ? Başbakana bağlı biçok istihbarat kurumu var gerekli bilgilendirmeyi yapmakta gene başbakanlığın sorumluluğunda.
İşinize geleni görmekte, işinize gelmeyeni istediğiniz gibi göstermekte devam edin...
Bir de diğer insanları fakir fukara dümanı gibi gösterme gayretini tebrik ediyorum. Eğer fakirin fukaranın rahat bırakılmasını istiyorsan bunu başkalarına söyliceksin, sürekli onlardan nemalanmaya çalışan başka gruplar var.
Bir zamanlar erbakan türkçemizdeki güzide bi kelimenin yerine '' Hadi ordan '' kelimesini kullanmıştı. Bu yazın için bende sana kullanıyorum aynı kelimeyi.
Hadi Ordan !!!
-----------------------------
öncelikle erbakan kılıfı uydurarak söylediğin gayet seviyesiz ve mesnetsiz duran ''hadi ordan'' sözcüğünü kullanmandan sonra sana senin bu düşük seviyene inmemek için cevap vermeme kararı almıştım, ancak sen ve senin türevlerinin bu durumda meydanı boş bularak kendilerinin safi haklı duruma düştüklerini sanmasından sıkıldım,bu sebepten dolayı bir seferlik de olsa, seviyesiz çıkışına ve postuna kendimce seviyeli bir şekilde cevap vereceğim.
danıştay saldırısını gerçekleştiren adamı bilirsiniz.bu forumda ergenekon'un aslında koca bir yalan olduğunu söyleyenlerin ve bunu savunanların olduğunuda bilirsiniz.işte bu kişiler, danıştay saldırısını gerçekleştiren şahıs ile veli küçük'ün çekindiği resmi, koskoca paşa herkesle resmi olabilir, fotoğraf çektirebilir, tesadüftür şeklinde açıklamaya çalışanlar olmuştu.aslında temelinde haklılarda sonuçta devletin özelliklede tsk'nın önemli yerlerindeki bir paşaydı ve bir çok ortama girip çıkmıştı.beraber resimleri olabilirdi.ama biz neden olaya böyle saçma bir açıdan bakıyoruz ki ? veli küçük bugün, danıştay saldırısını gerçekleştiren adam bir suçlu olduğu için mi içerde ? yoksa başka sebeplerden mi ? bunuda hepimiz biliyoruz.
bir çok dosya inceleniyor ve bunların içinden sadece birinde bozukluk çıkıyor.ki şunuda belirtim.benim gözümde 40'ında da bozukluk çıksa, 1'in de de bozukluk çıksa, ortada bir yanlışlık vardır.çünkü bu gerçekten hassas bir konu.1 yanlışlık o diğer 39'ıda alır götürür.bu kadar basit.başbakan bu ve heryere girip çıkıyor.bazı kişilerle resimleri olabilir.hatta zamanında samimiyetide olmuş olabilir.başbakanla bir şekilde irtibat kurmuş insanlara ömür boyu suç işlememe ipoteği koyamazsın ki ! sonuçta Atatürk'de bir zamanlar silah arkadaşı olan adamları daha sonradan infaz ettirmiş veya infaz ettirmeye çalışmıştır.(çerkes ethem, topal osman vs.)
neyse bu başbakanın resim mevzusunu geçelim.şimdi iki dernek arasındaki ilişkiye gelelim..geçenlerde orucumu eyüp'te açtım.ve orada deniz feneri derneğinin dağıttı broşürlerden aldım.arkadaşlarıma lokantada ayırttığımız yere erkenden gitmemizi rica ettim.amacım bu broşürü baştan sona okumaktı ve okudum da.
türkiyedeki deniz feneri derneğinin yöneticileri kesinlikle almanyadakinden para almadık gibi birşey demiyor.yurtdışındaki derneklerden destek amaçlı paralar aldık ve bu tamamiyle bakanlıkların kontrolü ve denetimi altındadır deniyor.almanyadaki deniz fenerinden alınan 5 milyon euro var ve bu 5 milyon euro tamamen isim benzerliği olan almanya'daki deniz fenerinin kendisini türkiye'deki deniz feneriyle içli dışlıymış gibi göstermek için yolladığı bir yardım.
bu 5 milyon euro'dan sonra tabiki bir yakınlık söz konusu.ama bu 5 milyon euro dışında alınan bir yardım kesinlikle yok.hatta orada belgeli, resimli bir mektup var.türkiye deniz fenerinden, almanyadakine uyarı amaçlı.bazı yanlışlıklar ortaya çıkmaya başladıktan sonra yollanmış.
dediğim gibi.insan nerden bakmak isterse öyle görür.aydın doğan medyası ne yaptı ? manşete deniz feneri sahteciliği yazdı.Türkiyedekinide zan altında bıraktı.ama haberi okuyunca baktıkki almanyadakini kastediyor.yani bir manşet oyunu, bir sahtecilik, bir iftiracılık yapmıştı.bunu hep yapıyorlar.ama dediğim gibi yanlış yapıyorlar..şimdi sonuç olarak şunu söylüycem.türkiyedeki deniz fenerinin hiç bir şekilde zan altında kalacağı bir durum yok.sadece bu dönemde değil, her dönemde bakanlıklar tarafından, müfettişler tarafından, özel kurumlar tarafından sürekli olarak incelenmiş ve denetlenmiş.hiç bir yanlışı yok.almanyadaki davanın sonucunda türkiyeyi ırgalayan bir durumda yok.ama tabi ortada bir iddaa var ve chp gibiler kurtlar sofrasını hazırlamış bekliyor.bi davada türkiye deniz feneri için açılır ve bağımsız yargı onu yargılar.sonucu hepimiz görürüz.
şimdi tekrardan senin üslubuna gelelim evlat.sen benim hakkımda hiç bir fikre sahip değilsin.computerwolf'un niyet okuma diye bir kavramı var.ve bu bir suçtur.beni bu hatamdan dolayı banlamıştı.benle ne alaka diceksin ? sana tavsiyem sende niyet okuma çünkü bu bir suçtur.benim ağzımdan duymadıkça, ben bazı şeyleri yapıyormuşum falan gibi lanse etme foruma.birşeyler saçmalamışsın.neyin farkına varıp varmadığımı ben bilirim bunu sen bilemezsin ? ayrıca seni fakir düşmanı falan gösterende yok, çünkü senin mevzun bile geçmedi.biz diye bahsettin kesim kim onuda bilmiyorum ve açıkcası umrumda da değil.cevap yazacaksan terbiyeli ve seviyeli bir biçimde yazarsan sevinirim.
KONU KİLİTLENDİĞİ İÇİN COMPU HOCAMIN ALTTAKİ MESAJINA CEVAP :
Hocam bu söylediklerinin hepsi iddia.bende istiyorum Türkiye ayağı araştırılsın burada da dava açılsın ve sonuç belli olsun.o zaman iyi ve kötü belli olur.ve bu işin içinde tayyip erdoğan'ın bir hatası bir yanlışı varsa yemin ediyorum ki bir daha asla ona oy vermem.bu hiçbirşeye benzemez.fakir fukara meselesinden bahsediyorum.yinede bir alttaki elemanın sürekli yaptığı terbiyesiz ve seviyesiz hakaret dolu mesajlardan atmadığın için teşekkür edeirm. -
fatihack kagit uzerinde iki dernek farkli olsunlar eyvallah.Is deniz feneri degil.Almanyadaki dernek parayi kime gondermis ? Kanal 7 ye. Almanyadaki dernek kime para vermis makbuz ortada rtuk baskanina...rtuk baskani ve tayyip arasindaki iliski ortada...kisa sure once rtuk baskani dokunulmazlik semsiyeti altina cekiliyor...kaldi ki basbakan istedigi adamla fotografi olsun bu isin espiri tarafi...fotograftan ote gobekten baglar var.Ataturk ve silah arkadaslarini ornek vermissin...Ataturk seriat ve cumhuriyete alternatif isteyen silah arkdaslarina eyvallah etmemistir...sen tayyiple bu ornegi veriyorsun ama tayyip birileri ile kiz alip verebiliyor :) gobekten bag kurmus hoca...dernek isimleri resmiyette ayni degil diye aklama calismasi yapmak yanlistir bence...sonucta ortada yapilan bir kirli is varsa , bu kim olursa olsun savunulmamalidir...yani su kalibi yikmak gerek : abdullah gul yanlis rektor atamalari yapiyor , tutup bu durumu sezerinde yaptigi yanlislarla savunuyorlar...yani yanlisi yanlisla savunmanin mantikli ve memlekete faydali bir tarafi yoktur...
-
compu yazmana gerek yok hacım anlamazlar. Bırak onları.
Niyetleri belli, gözleri kör. Hırsızlığa göz yumacak, iki satır karalamayacak kadar şerefli(!) insanlar. Ahah kağıt üstü diyor hala neyse sen şimdi seviyesiz falan ukala yazarsın, adalet avcısı bozuntuları fettullah kalıntıları. gün gelir herşeyin hesabı sorulur...