Almanyadan Ne Alınır???
-
Kardeş çoğu insan bilmez ama dünyanın en iyi çikolataları belçikada yapılır.Araştırırsan görürsün.Bulursan da almamazlık etme.Ama Almanya tam bir bira cenneti burada hayal bile edemeyeceğin lezzette ve çeşitlilikte biraları var bence ona yoğunlaş.Diğer alkol türlerini parayı bastıktan sonra burada da bulursun.
-
SMYRNA bunu yazdı:
-----------------------------
Kardeş çoğu insan bilmez ama dünyanın en iyi çikolataları belçikada yapılır.Araştırırsan görürsün.Bulursan da almamazlık etme.Ama Almanya tam bir bira cenneti burada hayal bile edemeyeceğin lezzette ve çeşitlilikte biraları var bence ona yoğunlaş.Diğer alkol türlerini parayı bastıktan sonra burada da bulursun.
-----------------------------biliyorum dostum zaten benim annenin babası orda işçi ymiş zamanında 25 yıl filan orda kaldığı için olayı biliyorum bende 2 3 kere gittim ama küçükken şimdidi dede yi ziyarete gidecekler annem ne alabilirim bilmiyorum artık orda olan herşey var zaten burda dedi bende bir sorayım dedim ne olabilir diye:)
-
biraz ticari düşünüyorsan elektronik eşya getirirdim. Slr kameraların ucuz oldugunu duydum. türkiyede komisyon koyarak satarsın
-
icki demisler zaten
pc yedek parcalari özellikle ikinci el,cep telefonu ve oyun konsollarida duruma göre uygun bulunabilir
bide mutlaka flohmarkt (bit Pazari) gezsinler.
-
araba abi araba :D
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
tabiki en daşaklısından Sennheiser kulaklık!!
----------------------------- -
peleysıteyşın iksbaks falanda ucuz
ama etme eyleme sennheiser kulaklık mutlaka getir, şu an kulaklık deilmi hepsi aynı yeaa diorsun ama bu zamana kadar ben müzik dinlemiomuşum dersin.
-
deneyin demişsin ama çikolatası güzeldir sen yine de al ;)