Almanyadan Ne Getirilir?
-
yine anneannem geliyo isteğin birşey varmı dedi.
Hep son ana sıkıştırılıyor. Çikolata ztn fix menü.
Şimdi son yıllar jagermeister dan kullanıyordum hakkımı.
Şimdi bu aralar farklı eşylerle ilgilendiğimden onları hallettirmeye çalışyıysamda
internetten baktığımda fiatların orada daha pahalı olduğunu gördüm( canon makinaya lens)
2 hafta kaldı gelmesine. yük sınırınıda doldurmadan kadının işimede yarayacak ne diyebilirm. ucuza donanım , tel , foto aksesuar, elektronik, parfüm, aklınıza ne geliyorsa sizde yaazarsanız sevinirim:)
türk kafası illa birşey kitleyeyim diye çalışıyor
-
çikolata.
hocam fiyatlara bakmak lazım 3 kuruş fark için urastirmamak lazım . 2000tl lik şeyi 1800 tl mal edip 1900 satmaya çalışmak saçma olur .
sonuçta kalkıcak gidip onları alcak vs .
-
alıp satmak değil olayım.
Kendim için.
ama ne alabilirm aklımda birşey yok veridğim başlıklarda işte şu almanyada ucuz filan derseniz yönelimicem:)
-
bockwurst ve augustiner 2 lisini koli koli getirtip evinde ölünceye kadar onlarla yaşamalısın :D
-
macbook aldırabilirsin hocam :) eskiden gittiğimde bilgisayarlar türkiye ye göre daha pahalıydı ama şimdi fiyatlar nasıldır bilmiyorum.. keza hatırladığım kadarıyla fotoğraf makineleri baya ucuz, arkadaş profesyonel makine almıştı ordan..
bildiğim iki tane ünlü mağaza var
burdaki fiyatları türkiye ile karşılaştırıp bir şeyler isteyebilirsin..
-
Pek avantajlı bişeyler yok aslında, imei atılabilir telefon getirt sat
-
ps4 aldir, cift kumanda, kamera 340 euro idi media markt da gecen hafta hala oylemi bilmiyorum..
CaNNi tarafından 30/Ağu/15 14:08 tarihinde düzenlenmiştir -
ne düşünüyosun hocam bitanede bana çikolata getirt tamam işte :P
-
şansım olsa almanyada üretilen vosvos parçalarından getirtirdim:)
-
sen bir şey istemiyeceksen ben türk gülü istiyorum
-
Hocam bana çikolata getirsene