folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Almanyaya Kangal

Almanyaya Kangal

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Kopek dovusu olan videoyu sildim...Kopek dovusturen zihniyeti sikeyim...Ondan zevk alan orospucocuklarina sozum yok zaten...

Kangal yada pitbull dovmez hoca...kopeklerin dogasinda kavga yoktur...kopekerin piskolojisini bozuk dovuse zorlayan serefsizlerin amk...

Hangisi dover konusunu o kadarda onemli degil, kurdu parcalayan kangaldan bahsediyoruz hemso...

-----------------------------
      o zihniyetteki insnaların amına zokam... köpek dövüşdürüp para alanların amk...böle işleri yapanında yapdıranında anasından bacısına bacısından doğmamıs cocuğuna kadar söwim :S az abarttım ama üzgünüm :((

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tamam hacilar kufuru abartmayin :)

Kopeklerin dogasinda kavga yok derken hicbir kopek baska bir kopekle dovusturulmek icin yetistirilmemistir onu soylemek istedim.Yoksa bazi irklar,diger hayvanlarla mucadele icin yetistirilmistir...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Valla küfürleri okurken sanki köpek dövüşünden zevk alıyormuşum gibi içimde hissettim küfürleri.Özür dilerim ComputerWolf.Bir an düşüncesizce postladım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar yanlış anlamayın, köpek dövüştürmekten zevk alıyorum gibi anlaşılmış olabilir. Dünyada en korktuğum hayvandır. Benim merak ettiğim, geçenlerde biryerlerde konu olmuştu Kangal mı Pitbull mu diye, ben de  onu merak ettiydim. (Kaldı ki, kan görmeye ürperirim)

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muratkaradag
    muratkaradag's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

Özet gecmeme gerek yok compu kopek dovusturmekle ilgili dusuncelerime vekil olmus zaten. sunu soyleyebilirimki insan uretimi ırkların hicbiri kangal gibi dogal ırklarla basacıkamaz. Bu dogal ırklardanda orta asyanın bozkırından anadoluya bizimle birlikte getirdigimiz kangal ve yine kangalın soyundan olan Türkmen kopegi ovcharka(alabai) bilinen en guclu kopeklerdir diyebiliriz. boyutları ile gucleri bu kopeklerin muhattaplarını rahatlıkla oldurmesini saglıyor. afrikada çitalara ve leoparlara karsı ciftlikleri savunuyorlar. afrikadaki bu kangalların belgeselini discovery channel da yayınlanmıstı, nete dusmustur mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Ulkemizde ve tabii dunyada bircok melez kangal bulunmakta. bunlar gercekten cok cirkin hayvanlar ve ırki ozelliklerini tasımıyor, kangalın gorunusu hakkında insanların yanlıs dusunmesini saglıyorlar. melezlerin cusseleri yok, bedenleri orantısız suratları bir garip kafaları kucuk vs. Safkan kangallar ise ayı gibi bir cusseye insan kafası kadar bir kafaya genis ve kalın kemikli bir goguse kaslı bir vucuda sahiptir. bu gorunuslerinden dolayı kangallara ayı bogan da denilir. Merakınızı giderecekse eger, bu hayvanlarla hernagi bir kopegin bas edebilmesi mumkun degildir. 

Safkan bir kangal aşağıda resimdeki gibidir genellikle.  

Buda Türkmen ovcharka yada bizde bilinen adıyla alabai

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

kısırlaştırarak çıkartabilirsin karnesiyle

ayrıca evde bahçede besleyeceksen hiç alıp da yazık etme hayvana.

kangal bağlı durmaya gelecek bir hayvan değil, mutsuz edersin hayvanı.

kangal arazi ister, koşmak ister, toprağa basmak ister.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    kayseride özcan abimin çok güzel köpekleri var http://www.ozcankangallari.com/ isteyen baksın bide bizim var daha kızan olmadı bu gün resimlerini ekliyecegim beklersen sana gönderirim bi tane.

yunusozturk.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    bizim burda bi aile getirym diye dusundu.sonra onun kaydi kuydu birsuru is hocam.zaten burdaki insanlar evraktan belgeden bikmislar.sen iyisimi almanyada olan bi cinsten sec

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Kangal ne kadar cüsseli olursa olsun..iyi yetiştirilmiş bir dövüş pitbull'uyla baş edemez..olay aynen şöyle olur..pitbull'u 15 dk. boyunca perişan eder kangal..ardından herkes dövüş bitti artık pitbull pert oldu diye acemi yorumları gelir..ardından kangal alabay akbaş vs. gibi iri cüsseli olduğu için avantajlı görülen köpeklerimiz bitkin düşer..ve pitbull günlerce bile dövüşmeye yetecek enerjisiyle kangal'ı ya ölümcül bi yara bırakır kii ayılırısa anca..ayrılmassa direk boğaza yapışır ve ölene kadar hırpalar..çünkü pitt'ler genelde dövüş üzerine geliştirilmiş bi köpek ırkıdır..Kan yuttukça nefesi açılır diye iddialar var..ayrıca pitbull un sinirleri diğer köpek ırklarına göre daha alttadır ve acı hissi yok denecek kadar azdır..ne kadar hırpalanırsa hırpalansın bi yerleri kopmadan yırtılmadan acının tadına pek varamaz...Fakat gel gelelim birde dövüş için özel yetiştirilen ve doğu anadolu yöresinde bulunan Kars Köpeği yada Kars çoban köpeği denen cins veya Akbaş'lar birebir boğuşmaya çok meyillidirler Bunlarca kısa süre içersinde kaplan'a benzer genelde bunların cüsseleri..ve bilindiği üzre kaslı ve çıkıntılı göğüs yapıları sayesinde karşı tarafın belini kırıp mücadeleyi bitirirler..

dont think twice its all right
Toplam Hit: 11670 Toplam Mesaj: 23