Almanyaya Yüklü Para Transferi Yapmak
-
şaka yaptım, çok da yüklü değil. konuyu nereye açsam bilemedim.
1200 eur gibi bir rakam göndermem lazım. en mantıklı seçeneğim ne olur, bilenler ve tecrübeli olanlar bilmeyenleri ve tecrübesi olmayanları aydınlatabilir mi?
sevgiler, saygılar...
-
kripto?
-
Hocam Almanya'dan TR'ye Wise ile euro gönderip tl çekiyorum. Tersi tahminim mümkündür. Ref'li link istersen özelden atayım, sanırım ilk transferde daha düşük masraf alıyor.
Onun haricinde Almanya'da Kuveyttürk hesabı olursa TR'deki Kuveyttürk'ten gönderebiliyorsun. 5 ya da 10€ civarı bir ücret çıkıyor.
Revolut falan da var ama daha önce kullanmadım.
-
Acil durumlarda en güvenli ve hızlı olanı western union. Bankalarda hemen transfer olmuyor dolaştırıyorlar. Ziraat bankası, iş bankası, citibank ya da ingbankın almanya da şubesi var orda hesabı varsa orayada atılabilir. Haricinde göndereceğin kişinin burada tanıdık falan TR hesabı varsa hesabına atarsın o kişide eldende verebilir. Ben en son 3,5 sene önce aylık hollandadaki biraderden bu şekilde sürekli gir çık yaptım. Geleni altına çeviriyordum. 1 ayda 10 bin euro geçirince masak hesabıma bloke koydu. Akbanktan aradılar şubeye çağırdılar paranın kaynağını falan sordular. 2,5 ay hesap blokeli oldu araştırıp en sonunda blokeyi kaldırdılar. Benide zarara soktular. Bir dahada hesaba euro atmadım maliye düdüklemek ve parayı el koymak için açık arıyor.
-
Wise ile gönderin hocam
-
revolüt iyidir.
-
Kullanmadım tecrübem yok sadece öneri olurmu emin değilim göndereceğin bankanın uygulamasını yükleyip ATM den qr ile denesen olmaz mı
-
wise kullanıyorum sürekli ya da remitly
-
dedim melih gokcek konu mu acti:D
-
yolla gitsin Western Union la. 3000 3000 adıma aldım afrikadan western le bişi olmadı. Çok problem olacak diye korkuyorsan da isimleri böl westernde 600 bi isme 600 bi isme yolla. çok pimpirikliysen 3 e böl.
-
İng bankası ile gönderdim turuncu hesap avantajlarından faydalandığım için hiç komisyon ödemedim 2 saatte alıcının hesabına ulaştı 2 kez gönderdim hiç sıkıntı olmadı döviz transferi swift olarak. Euro hesabı açman yeterli eğer ing hesabın varsa