folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ALO 171 Sigara Bırakma Hattı ( TUZAK MI ? )

ALO 171 Sigara Bırakma Hattı ( TUZAK MI ? )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

Kamu Spotu...Sigara bırakma hattı...arayın ve sigarayı bırakın...171... Arıyorsunuz sizi davet ediyorlar ve sizinle görüşüyorlar bir çeşit psikolojik tedavi öneriyorlar ve vücut direncinden bahsediyorlar..nikotin isteğine iradenizin yenildiğini ve bunu aşmanız gerektiğini söylüyorlar... Evet daha sonra size bir ilaç kullanmanızı ve bunun sonunda sigarayı kesinlike bırakacağınızı söylüyorlar ve reçeteyi yazıyorlar... Eczaneye gidiyorsunuz ve Sgk lı olduğunuz için ilacı alabileceğinizi sanıyorsunuz... Sgk'nın vermediği bir ilaç olduğunu öğreniyorsunuz ilacın bedeli 195 tl... Biraz araştırıyorsunuz ve ilacı Türkiye'ye getiren ve satan tek şirketin kimin olduğunu öğreniyorsunuz...

AHMET BURAK ERDOĞAN 

Ya hoca bende aradım ettimde telefonda bu şekilde su ilacı alacaksın şöyle yapacaksın demedı en yakın sigara polikliğine randevu ayarladı

yazı sallamasyon gibi müdür

edit: wellbutrin diye ilaç verdi

lacuradeamore tarafından 07/Oca/14 21:05 tarihinde düzenlenmiştir

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    x-files bunu yazdı

arayan: alo sigara bırakma hattı mı?

hattaki bayan: evet buyrun nasıl yardımcı olabiliriz.

arayan: bizim eve iki paket uzun marlboro bırakımısınız :D

:))

ilaç champix olabilir. PSF Fiyatı 199 lira. eczaneye geliş bedeli 145 lira (almak isterseniz bu fiyat üzerinden pazarlık yapabilirsiniz :) )daha önceleri bu ilacı üniversite hastanesi sigara bırakma polikliniklerinde dr.ler hastasına veriyordu kullan diye. zyban var bide onu da veriyorlardı. bu ilaç işe yarıyor. evet sgk karşılamıyor ilacı. zaten bi aylık sigara paketi paranız. 1 ay o parayı peşin ver sigarayı da isteyerek bırak diğer aylar kara geç. tuzak konusuna gelince onu bilemem.

Draenei tarafından 07/Oca/14 21:34 tarihinde düzenlenmiştir

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

abi şu ''herşeyi akplilere yıkalım.'' , ''aha burdan da erdoğan çıktı bakın.'' tarzı yazılardan tiksinmeye başladım artık.bilgi kirliliği.sahte haberler...

İnanın şu tiplere gıcıklığına AKP'ye atası gelir insanın.

Koca hestiy aya bedenem ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ehveniser bunu yazdı

abi şu ''herşeyi akplilere yıkalım.'' , ''aha burdan da erdoğan çıktı bakın.'' tarzı yazılardan tiksinmeye başladım artık.bilgi kirliliği.sahte haberler...

bi de amk biri bi yazıyor anında her antiakp sitesinde copy/pasteleniyor ya

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Bunu yapan Albert einsteinden başkası değildi falan gibi bi hikaye olmuş hocam :D merakla bekliyoruz kaynağı :))

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    ehveniser bunu yazdı

akp nin 4000 kişilik sosyal medya ordusundan buraya sen mi düştün?

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    lacuradeamore bunu yazdı
    EnableTurk bunu yazdı

Kamu Spotu...Sigara bırakma hattı...arayın ve sigarayı bırakın...171... Arıyorsunuz sizi davet ediyorlar ve sizinle görüşüyorlar bir çeşit psikolojik tedavi öneriyorlar ve vücut direncinden bahsediyorlar..nikotin isteğine iradenizin yenildiğini ve bunu aşmanız gerektiğini söylüyorlar... Evet daha sonra size bir ilaç kullanmanızı ve bunun sonunda sigarayı kesinlike bırakacağınızı söylüyorlar ve reçeteyi yazıyorlar... Eczaneye gidiyorsunuz ve Sgk lı olduğunuz için ilacı alabileceğinizi sanıyorsunuz... Sgk'nın vermediği bir ilaç olduğunu öğreniyorsunuz ilacın bedeli 195 tl... Biraz araştırıyorsunuz ve ilacı Türkiye'ye getiren ve satan tek şirketin kimin olduğunu öğreniyorsunuz...

AHMET BURAK ERDOĞAN 

Ya hoca bende aradım ettimde telefonda bu şekilde su ilacı alacaksın şöyle yapacaksın demedı en yakın sigara polikliğine randevu ayarladı

yazı sallamasyon gibi müdür

edit: wellbutrin diye ilaç verdi

wellbutrin  i   vbulletin diye okudum :X 

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    legendary bunu yazdı
    ehveniser bunu yazdı

akp nin 4000 kişilik sosyal medya ordusundan buraya sen mi düştün?

Önyargılarınızı yıkmayı ogrenmelisiniz.İnsanlar fikirlerini yazar yazmaz onları bir parti mensubu olarak itham etmek  ne kadar mantıklı ? 

Rahatsız oldugum sey bu tavır.Emin ol baska bir parti Yada kişiye yapılsa da aynı şeyi soylerdim.

Ben  her okuduğuna inanan bir millete bu sekilde sahte haberler veya bilgilerle beyin yıkama yapılmasını dogru bulmuyorum sadece.Bunu yapanlara da gıcığım,sevmiyorum her kim ve ne tarafta olursa olsun.

simdi derdimi anlayabilirsin herhalde.önyargili olmak kimseye birsey kazandırmıyor.

ehveniser tarafından 08/Oca/14 10:34 tarihinde düzenlenmiştir

Koca hestiy aya bedenem ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

İnternette her yazılana inanan yurdum insanı  hangi görüşten olursa olsun herhabere inanmayın. Araştırmadım doğruluğunu yalnız bu doğru olsa idi çoktan chp liler gündeme getirirdi. Sözcü yayınlar bunu yarın bi gün iddia edildi öne sürüldü diye zamanda verebilir. İddia öne sürüldü diye bu habercilikmş la. Medya ne hallerde.

Hemen etiketlemeyin haaaa  :D

benim sitemim medyaya. hepsine.

HeYeT tarafından 08/Oca/14 12:42 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
Toplam Hit: 4076 Toplam Mesaj: 20