Alo Fatih 8
-
kazasker1 bunu yazdı
a-ke-pe / rte taraftarları tanıdıklarım bana şunu soruyolar.
"yani kılıçdaroğluna mu oy vereyim?"
dürüst davranmak gerekirse "evet ver" diyemiyorum anma koyim.
ben bile "allah belanızı versin" diyerek oy verirken nasıl diyeyim millete oy ver diye...
ya arkadaş bu mantığı anlamıyorum. illa en güçlü partileremi vermek zorundasınız!! Sizi kimin temsil etmesini istiyosanız ideolojinize kim hakimse ona verin arkadaş! ne saçma bi düşünce tarzıdır bu.
-
SeRDaR bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
ben bile "allah belanızı versin" diyerek oy verirken nasıl diyeyim millete oy ver diye...
işte o muhabbete kıl oluyorum ya sanki memlekette adam yok tayyibe vermede kime verirsen ver yani ne olacak muhalefet partilerinden birine verse ne kaybedeceksin
yani tayyipten daha dürüstler en azından ne olacak yani
kılıçdaroğluna verse ya da devlet bahçeliye verse
tayyipden daha iyi olacağı aşikar şu durumdaSorun, idaolojisi tam oturmamış olan yaklaşık %12-15 bandındaki seçmenlerde. Kararsızlar dağıtılmadan/dağıtıldıktan sonra diye bi kavram oluştu ya son yıllarda. Sorun da o işte...
-
BAKARA SURESİ
6-Şüphesiz, inkâr edenleri uyarsan da, uyarmasan da, onlar için farketmez; inanmazlar.
7-Allah, onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir; gözlerinin üzerinde perdeler vardır. Büyük azab onlar içindir.Müslümanım diyenlere Allah kelamında belirtiyor. büyük kul hakkı ve büyük azap var diyor...
-
Bu seçimlerde makarna pirinç kömür dağıtımı yok mu acaba hiç duyamadım ben.Elektriği olmayan köye çamaşır makinesi falan.Yoksa daha sistematik bir halemi getirdiler
-
ArduouS bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
ya arkadaş bu mantığı anlamıyorum. illa en güçlü partileremi vermek zorundasınız!! Sizi kimin temsil etmesini istiyosanız ideolojinize kim hakimse ona verin arkadaş! ne saçma bi düşünce tarzıdır bu.
yanlış , gidip hepra vericen diyelim , oyunu niye boşa atıyorsun ? işine yarayacakmı o oy ?
şuan günümüzde , T.B.M.M de chp ye atmadığın her oy akp ye gider çünki tüm muhalefeti toplasan 1 tane kanun geçiremiyor.
Fakat Başbakan erdoğan ve başbakan yardımcılığına devam eden a.gül fabrika gibi çat çat çat istediğini geçiyor.
1. Şart barajın kalması gerektiği.
2. Şart artık şu din sömürüsü ile insanları kandıran partilerin yok edilemsi.
3. Şart ne sağcı ne solcu ABD gibi Cumhuriyetçi bir partinin ülkeyi yönetmesi.
Onun dışında ne olursa olsun boşa kürek çekiyoruz.
PanxeR tarafından 23/Şub/14 08:03 tarihinde düzenlenmiştir -
günah günah.. sayın başbakanımızın günahını alıyolar :) :)
-
PanxeR bunu yazdıArduouS bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
yanlış , gidip hepra vericen diyelim , oyunu niye boşa atıyorsun ? işine yarayacakmı o oy ?
şuan günümüzde , T.B.M.M de chp ye atmadığın her oy akp ye gider çünki tüm muhalefeti toplasan 1 tane kanun geçiremiyor.
Fakat Başbakan erdoğan ve başbakan yardımcılığına devam eden a.gül fabrika gibi çat çat çat istediğini geçiyor.
1. Şart barajın kalması gerektiği.
2. Şart artık şu din sömürüsü ile insanları kandıran partilerin yok edilemsi.
3. Şart ne sağcı ne solcu ABD gibi Cumhuriyetçi bir partinin ülkeyi yönetmesi.
Onun dışında ne olursa olsun boşa kürek çekiyoruz.
AKP'ye oy veren adamın alternatifi MHP dir kolay kolay CHP'ye vermez. Ama bu yerel seçim particilik yapmak mallıktır özellikle ankaralı seçmenler sözüm size :) verin lan oylarınızı mansura
-
abicim sayın başbakanım afsdxgasfhagsd
-
yakında muhtar seçimlerine kadar karışacak
hap mı atıyor amk nerden alıyo bu enerjiyi
-
Trolizmin dorukları
odatv.com/vid_video.php?id=8CH7E