Alo Fatih 8

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

a-ke-pe / rte taraftarları tanıdıklarım bana şunu soruyolar.

"yani kılıçdaroğluna mu oy vereyim?"

dürüst davranmak gerekirse "evet ver" diyemiyorum anma koyim.

ben bile "allah belanızı versin" diyerek oy verirken nasıl diyeyim millete oy ver diye...

ya arkadaş bu mantığı anlamıyorum. illa en güçlü partileremi vermek zorundasınız!! Sizi kimin temsil etmesini istiyosanız ideolojinize kim hakimse ona verin arkadaş! ne saçma bi düşünce tarzıdır bu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

ben bile "allah belanızı versin" diyerek oy verirken nasıl diyeyim millete oy ver diye...

işte o muhabbete kıl oluyorum ya sanki memlekette adam yok tayyibe vermede kime verirsen ver yani ne olacak muhalefet partilerinden birine verse ne kaybedeceksin
     yani tayyipten daha dürüstler en azından ne olacak yani

kılıçdaroğluna verse ya da devlet bahçeliye verse  

tayyipden daha iyi olacağı aşikar şu durumda 

Sorun, idaolojisi tam oturmamış olan yaklaşık %12-15 bandındaki seçmenlerde. Kararsızlar dağıtılmadan/dağıtıldıktan sonra diye bi kavram oluştu ya son yıllarda. Sorun da o işte...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

BAKARA SURESİ

6-Şüphesiz, inkâr edenleri uyarsan da, uyarmasan da, onlar için farketmez; inanmazlar.

7-Allah, onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir; gözlerinin üzerinde perdeler vardır. Büyük azab onlar içindir.

Müslümanım diyenlere Allah kelamında belirtiyor. büyük kul hakkı ve büyük azap var diyor...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

Bu seçimlerde makarna pirinç kömür dağıtımı yok mu acaba hiç duyamadım ben.Elektriği olmayan köye çamaşır makinesi falan.Yoksa daha sistematik bir halemi getirdiler

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

ya arkadaş bu mantığı anlamıyorum. illa en güçlü partileremi vermek zorundasınız!! Sizi kimin temsil etmesini istiyosanız ideolojinize kim hakimse ona verin arkadaş! ne saçma bi düşünce tarzıdır bu.

yanlış , gidip hepra vericen diyelim , oyunu niye boşa atıyorsun ? işine yarayacakmı o oy ?

şuan günümüzde , T.B.M.M de chp ye atmadığın her oy akp ye gider çünki tüm muhalefeti toplasan 1 tane kanun geçiremiyor. 

Fakat Başbakan erdoğan ve başbakan yardımcılığına devam eden a.gül fabrika gibi çat çat çat istediğini geçiyor.

1. Şart barajın kalması gerektiği. 

2. Şart artık şu din sömürüsü ile insanları kandıran partilerin yok edilemsi.

3. Şart ne sağcı ne solcu ABD gibi Cumhuriyetçi bir partinin ülkeyi yönetmesi.

Onun dışında ne olursa olsun boşa kürek çekiyoruz.

PanxeR tarafından 23/Şub/14 08:03 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

günah günah.. sayın başbakanımızın günahını alıyolar :) :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

yanlış , gidip hepra vericen diyelim , oyunu niye boşa atıyorsun ? işine yarayacakmı o oy ?

şuan günümüzde , T.B.M.M de chp ye atmadığın her oy akp ye gider çünki tüm muhalefeti toplasan 1 tane kanun geçiremiyor. 

Fakat Başbakan erdoğan ve başbakan yardımcılığına devam eden a.gül fabrika gibi çat çat çat istediğini geçiyor.

1. Şart barajın kalması gerektiği. 

2. Şart artık şu din sömürüsü ile insanları kandıran partilerin yok edilemsi.

3. Şart ne sağcı ne solcu ABD gibi Cumhuriyetçi bir partinin ülkeyi yönetmesi.

Onun dışında ne olursa olsun boşa kürek çekiyoruz.

AKP'ye oy veren adamın alternatifi MHP dir kolay kolay CHP'ye vermez. Ama bu yerel seçim particilik yapmak mallıktır özellikle ankaralı seçmenler sözüm size :) verin lan oylarınızı mansura

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

abicim sayın başbakanım afsdxgasfhagsd

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

yakında muhtar seçimlerine kadar karışacak

hap mı atıyor amk nerden alıyo bu enerjiyi 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Trolizmin dorukları

odatv.com/vid_video.php?id=8CH7E

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 3685 Toplam Mesaj: 23