Alt Coinler Nasil Alinir Anlatiyorum
-
Hocam hazır konusu açılmış yabancı borsalardan türk borsalarına btc ltc veya eth transferinde sorun oluyormu bir arkadaşım tr borsaları yurtdışı borsalarından gelen transferleri kabul etmiyor demişti askıda kalıyormuş falan pişman gerçekliği nedir bunun ?
-
Atlas bunu yazdı
Hocam hazır konusu açılmış yabancı borsalardan türk borsalarına btc ltc veya eth transferinde sorun oluyormu bir arkadaşım tr borsaları yurtdışı borsalarından gelen transferleri kabul etmiyor demişti askıda kalıyormuş falan pişman gerçekliği nedir bunun ?
Sanmiyorum oyle bir durum oldugunu hocam. Ama btcturk falan yapabilir iyice azittilar bir cok insanin parasi askida. NE geri gonderiyorlar ne yatiriyorlar. Destege mail atiyorsun cevap vermiyorlar falan ... Turk borsalari biraz sakat. Ben paribu kullaniyorum en azindan suan oyle bir sorunla karsilasmadim
-
balbazar bunu yazdıTheBattal bunu yazdı
Hocam gelen ekran bu...

hocam nedenini bilmiyorum ama bana gelen ve gelmesi gereken bu :
Maalesef bneim keran öyle gelmiyor, support'a mail attım bakalım... Olmadı başka borsalara bakacağım artık.
-
balbazar bunu yazdıAtlas bunu yazdı
Sanmiyorum oyle bir durum oldugunu hocam. Ama btcturk falan yapabilir iyice azittilar bir cok insanin parasi askida. NE geri gonderiyorlar ne yatiriyorlar. Destege mail atiyorsun cevap vermiyorlar falan ... Turk borsalari biraz sakat. Ben paribu kullaniyorum en azindan suan oyle bir sorunla karsilasmadim
Yani bende sanmıyorum öyle bir durum olsun ama dediğin gibi tr borsalarının hepsi azıttı
-
Hocam benim olay çözüldü, bizim kurumusal saçma sapan işyeri interneti yüzündenmiş... evden girince herşey halloldu :)
-
https://www.binance.com/ A üye olucamda doğrulama kod kısmını aşamıyorum.
drag the left slider to verify
kaydıramıyorum.nerede hata yaptığımıda anlamadım.
-
MuhammeT bunu yazdı
https://www.binance.com/ A üye olucamda doğrulama kod kısmını aşamıyorum.
drag the left slider to verify
kaydıramıyorum.nerede hata yaptığımıda anlamadım.
alttaki butonu sağa doğru kaydırıp puzzle ı tamamlıyacaksın tamamen sağa çekmiyeceksin
-
TheBattal bunu yazdı
Hocam benim olay çözüldü, bizim kurumusal saçma sapan işyeri interneti yüzündenmiş... evden girince herşey halloldu :)
tamamdir hocam sevindim duzeldigine...
-
binance.com dan kredi kartıyla tr siteleri kullanmadan coin satın alabiliyormuyuz ?
alabileceğimiz güvenilir site var mı ?
-
DE5TROY3R bunu yazdı
binance.com dan kredi kartıyla tr siteleri kullanmadan coin satın alabiliyormuyuz ?
alabileceğimiz güvenilir site var mı ?
Binance de para kullanılmıyor hocam sadece coin transferi yapabiliyorsunuz ?