folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Alt Coinler Nasil Alinir Anlatiyorum

Alt Coinler Nasil Alinir Anlatiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Hocam hazır konusu açılmış yabancı borsalardan türk borsalarına btc ltc veya eth transferinde sorun oluyormu bir arkadaşım tr borsaları yurtdışı borsalarından gelen transferleri kabul etmiyor demişti askıda kalıyormuş falan pişman gerçekliği nedir bunun ?

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Hocam hazır konusu açılmış yabancı borsalardan türk borsalarına btc ltc veya eth transferinde sorun oluyormu bir arkadaşım tr borsaları yurtdışı borsalarından gelen transferleri kabul etmiyor demişti askıda kalıyormuş falan pişman gerçekliği nedir bunun ?

Sanmiyorum oyle bir durum oldugunu hocam. Ama btcturk falan yapabilir iyice azittilar bir cok insanin parasi askida. NE geri gonderiyorlar ne yatiriyorlar. Destege mail atiyorsun cevap vermiyorlar falan ...  Turk borsalari biraz sakat. Ben paribu kullaniyorum en azindan suan oyle bir sorunla karsilasmadim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBattal
    TheBattal's avatar
    Erkek
    balbazar bunu yazdı
    TheBattal bunu yazdı

Hocam gelen ekran bu...

hocam nedenini bilmiyorum ama bana gelen ve gelmesi gereken bu : 

Maalesef bneim keran öyle gelmiyor, support'a mail attım bakalım... Olmadı başka borsalara bakacağım artık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    balbazar bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı

Sanmiyorum oyle bir durum oldugunu hocam. Ama btcturk falan yapabilir iyice azittilar bir cok insanin parasi askida. NE geri gonderiyorlar ne yatiriyorlar. Destege mail atiyorsun cevap vermiyorlar falan ...  Turk borsalari biraz sakat. Ben paribu kullaniyorum en azindan suan oyle bir sorunla karsilasmadim

Yani bende sanmıyorum öyle bir durum olsun ama dediğin gibi tr borsalarının hepsi azıttı

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBattal
    TheBattal's avatar
    Erkek

Hocam benim olay çözüldü, bizim kurumusal saçma sapan işyeri interneti yüzündenmiş... evden girince herşey halloldu :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

https://www.binance.com/   A üye olucamda doğrulama kod kısmını aşamıyorum. 

drag the left slider to verify 

kaydıramıyorum.nerede hata yaptığımıda anlamadım.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı

https://www.binance.com/   A üye olucamda doğrulama kod kısmını aşamıyorum. 

drag the left slider to verify 

kaydıramıyorum.nerede hata yaptığımıda anlamadım.

alttaki butonu sağa doğru kaydırıp puzzle ı tamamlıyacaksın tamamen sağa çekmiyeceksin

YalnızAdam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek
    TheBattal bunu yazdı

Hocam benim olay çözüldü, bizim kurumusal saçma sapan işyeri interneti yüzündenmiş... evden girince herşey halloldu :)

tamamdir hocam sevindim duzeldigine...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

binance.com dan kredi kartıyla tr siteleri kullanmadan coin satın alabiliyormuyuz ?

alabileceğimiz güvenilir site var mı ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    DE5TROY3R bunu yazdı

binance.com dan kredi kartıyla tr siteleri kullanmadan coin satın alabiliyormuyuz ?

alabileceğimiz güvenilir site var mı ?

Binance de para kullanılmıyor hocam sadece coin transferi yapabiliyorsunuz ?

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
Toplam Hit: 4383 Toplam Mesaj: 21
bitcoin altcoin