folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alt Yazılarda Sürekli Zaman Sorunu Yaşıyorum

Alt Yazılarda Sürekli Zaman Sorunu Yaşıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

GOM player kullanıyorum bilmiyorum önceden sorun olmuyodu ama şimdi her filmde bazen başında bazen yarısından sonra yazılar erken geliyo.

Bunu nasıl çözerim? hangi playerı kullanayım? yazıları ileri geri alabileceğim player var mı?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    bsplayer kullanıyorum herhangi bi sorun yok bsplayer kullan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Bs player pro yu kullan kolay kolaysorun yaşamazsın.Bulamazsan upload ederim ;)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

sorunun neden olabilir.

external hdd veya dvd veya flashdiskten izliyorsan filmden programdan değil direk kullandığın aygıttandır

eğer programdan olduğunu düşünüyosan bs player yükle.Altyazıyı 1 kare ileri almak için ctrl ve ileriye bas.tam tersi için ctrl geri yapacaksın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    sabitdiskten izliyorum ya

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    direk indirdiğin filmlerde de sorun olabilir, en makul yol bs player kullanman, alt yazıyı ileri almak için ctrl + sağ yön tuşu, geri almak için ctrl + sol yön utşu yaparak ayarlayabilirsin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

belki altyazi ayariyla oynamissindir.. soyle bir durum var yanlislikla su 3 tustan birine basmi oalbilirsin gom playerde.. onlarda  sunlar : z, x, c .

bunlar altyaziyi ileri geri vb yapiyor  gomplayerde..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 737 Toplam Mesaj: 7