folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Altan Ailesi UFO"Ları Gördü

Altan Ailesi UFO"Ları Gördü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scaryhim
    scaryhim's avatar
    Erkek

ben de gördüm ama benim gördüğüm tamamen saydamdı. ama farkediliodu..

resmini çekecektim birden kaybettim göremedim..

Tarikatın Avukatı alicancicek@gmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hay a.k. ufo değil hacilar o dedikleri

durum şöyle; çinde millet yazın gelmesiyle geleneksel şölen yaparlar. bumba gibi içinde mum gibi bi şeyle içi şişen bi kabartma yapılıyor ateş yanıyo  içi yuvarlandıktan sonra havaya bırakılır çinlilere göre olay şöyle;

o uçan şeyi havaya bırakmadan önce üzerine dileğini yazıyormuşsun havaya bırakıp en havada duruncaya kadar yok oluncaya kadar ona bakarsa dileğin olurmuş

bende hass*ktir çekiyorum bu düzenlerine gerçi beni ilgilendirmez. bu tıpkı ağaca ip bağlama gibi bişey yani yalandan ibaret antalyada da oluyo havada şölen görünümüü verir. millet ufo sanar ::))) haci o meme nin ne işi var bu arada ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    scaryhim bunu yazdı:
    -----------------------------

ben de gördüm hatta resmini de çektim bakın;

-----------------------------
    Galiba bu arkadaş yakında ufalarla tanışacak... Yazık olcak bu mesaj okunduktan sonra.. Kardeş giriş yaptığında fazla korkma kedidir o kedi zamanla alışırsın..
Toplam Hit: 2151 Toplam Mesaj: 14