Altdan Işık Efekti Verme
-
selam müridler ps de altdan ışık geliyomuş görünümünü nasıl yaparım örnek verim bide http://mybboard.net/ buradaki resimlerdeki gibi
-
orada bir örnek yok şahsen. bannerdaki ekranın aşağı yansımasından bahsediyorsan o ışık efekti değil.
-
DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------
orada bir örnek yok şahsen. bannerdaki ekranın aşağı yansımasından bahsediyorsan o ışık efekti değil.
-----------------------------
bahsettiğim şey Discover the power of MyBB 1.4 yazan yerin alt kısmındaki görünüm -
o brush adamlar brush kullanmışlar orada sende yapabilirsin çok kolaydır sadece brush indirmen gerekir daha sonra tek tıkla aynısını gerçekleştirebilirsin...
-
Eğer yansıma olayını diyorsan, aynısını kopyalıp ters çevirip (cümle çok acayip gidiyor) saydamlığını azaltırsan olur.. (Cümleyi iyi bitirdik :) )
-
yok beyler yansıma efektini biliyorum onu demiyorum hani alta açık mavi tonlu çizgiler varya onun yapımını soruyorum
-
heh şimdi anladım.
onu yapmak içimn ilk önce o stilde brush olması lazım elinde tbi olmasada olurda zor olur sen kısa yoldan brush ara veya bekle birielri çıkar verir sana bende yok şu anda o.
yapılışı.
bannerini yazını ne üzerine uygulayacaksan hazırla
yeni bi katman aç
bu fırçayı seç
fırçayı büyüt
bi tık at istediğin yere doğru
aynı katmanın oppositesini düşür kendi isteğine göre
-son olarak açtığın katmanı istediğin katmanın altına yada üstüne bırak. kolay gelsin.
edit: kaydetmeyi unutma :)
-
tamam hocalar anladım saolun
-
brush hocam o.. adını bilmiyorum ; cvapları da okuyamadım sımdı ama acıklanmıs sanırım
-
la brush u yaptım kaydettim buna nerden bakacam :)
-
brush toolu seçenip menüleri kurcala suan kafadan bişe söleyemicem
Toplam Hit: 2129 Toplam Mesaj: 12