folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alternatif Isınma Yöntemleri

Alternatif Isınma Yöntemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Pompa binayi isitirsiniz

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adsizcengaver
    adsizcengaver's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

Pompa binayi isitirsiniz

Hocam ev benim olsa... :) Ailemle yaşıyorum. Isı pompasını da gördüm bayağı iyi bir şeye benziyor. Fakat binada öyle adamlar var ki 5 yıl önce yaptırılan çatının parasını bile ödememiş hala. Kollektif bilinç olmadığı için zor...

"Algısız kavramlar boş, kavramsız algılar kördür."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

birde ısı taşıma olayı var, mekanik buharlaştırıcı sistem ile binanızın koridorundaki ısıyı içeri, içerdekinide dışarı taşıyarak komşularınızdan yaşanan ısı kayıplarını bu şekilde değerlendirebilirsiniz. hatta binanızın en çok ısı kazanç sağlanan yerlerinden biride kanalizasyon kısmıdır, buradaki ısıyıda yukarıdaki sistem ile daire içine taşıyabilirsiniz.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Duvara strafor döşeyip üzerine işte boyasını alçısını falan atacaksın. Bu ortam ısısının büyük çoğunluğunu muhafaza edecek. Odanın etrafında da su sızdırmaz pvc borulardan geçirip bi ucuna içerden suyu ısıtmasını sağlayacak rezistans döşeyip bir yandan da ufak bi su pompası bağlayıp suyu oda içerisinde çevirirsen odayı kısmen de olsa saunaya çevirebilirsin. Pencere kenarlarına ve kapı altlarına adını bilmediğim süngerimsi şeylerden de çekmen gerekiyor tabi.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 2784 Toplam Mesaj: 15
ısınma