Altın Ayak(Golden Foot) Herkes Oylama Yapsın...Sukur İcin:)
-
Hakan şükür, italyanın La gazetta della sport gazetesi tarafından verilen Altınayak ödülüjnü kazanmak için dünyanın bir cok yıldzıyla yarışıyo... Golden foot anketinde hakan sukurun yanı sıra mukemmel futbol yıldızları var.
http://www.goldenfoot.com/poll_as_fusion2.cfm
ilk 10 a kalacak futbolcular jürinin oylaması ve yukardaki adresten belli olucak....
Turkiyeden tek futbolcu tabiKi hakan sukur...ve en cok oy alan futbolcular arasında yer alıyo:))
-
SEVGİLİ KARDEŞİM SANA ÇOOOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM İLGİN VE ALAKAN İÇİN HELAL OLSUN SANA KARDEŞİM BENİM BEN GERÇEK BİR TÜRK VE GERÇEK Bİ GALATASARAYLI OLARAK ŞU YAPTIĞIN ŞEYİN KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE İNANILMAZ GURUR VERİCİ VE TÜRKLÜĞE YAKIŞIR BİR DAVRANIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM SANA TEKRAR CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM SEVGİLİ KARDEŞİM SAOL VAROL İNŞALLAH HAKAN ŞÜKÜR İLK 10'A GİRER
BU ARADA HAKANIN SEÇİLECEĞİNE PEK SANMIYORUM ÇÜNKÜ İNANILMAZ SÜPER YILDIZLAR VAR HAKANIN İŞİ ZOR
-
tsk:) Önce bende hakan sukur secilmez diye üzülmüstüm ama ordaki oylamada jürinin kararı kadar önemliymiş:)) Ronaldo figo crespo zidan var herkes var ama:) hakan sukurde var... buda yeter :))) en cok oy alanlarda hala hakan sukurde var ilgi cok büyük oylamada hakan kalırda .....jürü oylamasında, jüriden bi kac adama italyan mafyasıyla birlikte gitmek gerekcek:D:D:D
-
Oylama sona ermiş tüühh tam da denyoyu acmıstm a.q
-
Oylama sona ermedi...
http://www.goldenfoot.com/index3.html ben bu adresi vereyim oylamayla ilgili. güzel önlemler almışlar. denyoyla olmicak bu yuzden:) oylamanın ana sitesi bu!
http://www.goldenfoot.com/poll_as_fusion2.cfm burdanda direk oylama yapabiliyonuz...
---------- 2006 icin en iyi 10 unu secin! bu Nisanda jurimiz 2006nın en iyi 10 unu secicek ve sizin goruslerinizi bekliyoruz. Alttaki listeden en iyi 10'u sec! oylama yaparken oyuncuların karakteristik özelliklerini hatırla oynadıkları yere gore farklı farklı degerlendir... Eger listede olması gerekipte olmayan varsa bize ulasabilirsiniz...----
sayfada ingilizce bu yazıyo ve belli bi sure herhangi bisey yapılmadıgı zaman sayfanın kullanım suresi doldu yazıyo lutfen yenileyin yazısı cıkıyo:)
ve hala hakan sukur en cok oy alanlarda:D
GALATASARAYLILARA VE HERKESE TESEKKURLER......
-
şüküre vermedim
-
SUGGEST YOUR 10 NOMINEES FOR THE 2006 GOLDEN FOOT AWARD.
At this moment, these are the 10 footballers most voted by our visitors
Ayala (Arg), Ballack (Ger), Barthez (Fra), Beckham (Eng), Bergkamp (Ned), Borgetti (Mex), Cafu (Bra), Canizares (Spa), Ceni (Bra), Costacurta (Ita), Crespo (Arg), Davids (Ned), De Boer F. (Ned), Deco (Por), Del Piero (Ita), Dida (Bra), Elber (Bra), Emerson (Bra), Figo (Por), Giggs (Wal), Henry (Fra), Inzaghi (Ita), Jeremies (Ger), Juninho Pernambucano (Bra), Kahn (Ger), Keane (R. Of Ireland), Kluivert (Ned), Larsson (Swe), Litmanen (Fin), Lizarazu (Fra), Makkay (Ned), Maldini (Ita), Mihajlovic (Serb&Mont), Montero (Uru), Morientes (Spa), Nesta (Ita), Okocha (Nig), Pauleta (Por), Pires (Fra), Poborsky (Czech R.), Raul (Spa), Rivaldo (Bra), Roberto Carlos (Bra), Romario (Bra), Ronaldo (Bra), Rui Costa (Por), Salas (Chi), Scholes (Eng), Scholl (Ger), Seedorf (Ned), Shearer (Eng), Simeone (Arg), Stam (Ned), Sukur (Tur), Thuram (Fra), Totti (Ita), Trezeguet (Fra), Van Der Sar (Ned), Van Nistelrooy (Ned), Veron (Arg), Vieira (Fra), Vieri (Ita), Vitor Baia (Por), Zagorakis (Gre), Zanetti J. (Arg), Zidane (Fra),Hakan en cok oylananlarda yeniden:)) -
ya milliyetçilik filam iyi hoşda bu kadar futbolcunun içinde hakan şükürde... ayıp olur diğer adamlara walla..
-
$abanin o listede olmasi komik. ilk 10 icinde olmasi daha da komik :)
-
At this moment, these are the 10 footballers most voted by our visitors
Ayala (Arg), Ballack (Ger), Barthez (Fra), Beckham (Eng), Bergkamp (Ned), Borgetti (Mex), Cafu (Bra), Canizares (Spa), Ceni (Bra), Costacurta (Ita), Crespo (Arg), Davids (Ned), De Boer F. (Ned), Deco (Por), Del Piero (Ita), Dida (Bra), Elber (Bra), Emerson (Bra), Figo (Por), Giggs (Wal), Henry (Fra), Inzaghi (Ita), Jeremies (Ger), Juninho Pernambucano (Bra), Kahn (Ger), Keane (R. Of Ireland), Kluivert (Ned), Larsson (Swe), Litmanen (Fin), Lizarazu (Fra), Makkay (Ned), Maldini (Ita), Mihajlovic (Serb&Mont), Montero (Uru), Morientes (Spa), Nesta (Ita), Okocha (Nig), Pauleta (Por), Pires (Fra), Poborsky (Czech R.), Raul (Spa), Rivaldo (Bra), Roberto Carlos (Bra), Romario (Bra), Ronaldo (Bra), Rui Costa (Por), Salas (Chi), Scholes (Eng), Scholl (Ger), Seedorf (Ned), Shearer (Eng), Simeone (Arg), Stam (Ned), Sukur (Tur), Thuram (Fra), Totti (Ita), Trezeguet (Fra), Van Der Sar (Ned), Van Nistelrooy (Ned), Veron (Arg), Vieira (Fra), Vieri (Ita), Vitor Baia (Por), Zagorakis (Gre), Zanetti J. (Arg), Zidane (Fra),OYLAMAYA DEVAM BEYLER HAKAN İLK 10'UN İÇİNDE...!!!!!http://www.goldenfoot.com/poll_as_fusion2.cfm burdan direk oylama yapabiliyonuz... -
Hakan ın dışında da artık iyi olmayan futbolcular var. eğer onlar listede yer alabiliyorsa Hakan ında yer alması gayet normal...
bir de arkadaşların dediği gibi burada önemli olan Türkiye'nin adıının geçmesi...