Altın Çilek Hakkında
-
Merhabalar,
Altın çilek kullananlar var mı? Zayıflamakta yararını gördünüz mü? ve alabilceğimiz güvenli yerler,siteler nelerdir bilen var mı arkadaşlar?
İnternette yararlı falan yazmışlar tabi de bizzat kullanmış biri varsa ondan duymak istemiştim.Düşünceleriniz nelerdir?
-
Sanıyorum yeni bir kazanç kapısı sağlandı Sn. Başbakanımız kullandığını açıkladı ya 1000 tane hapını ,çayını , vs vs.. ürettiler. Bence kimyasaldan başka birşey değil arkadaşlar inanmayın. Hee.. kendini gördüm kg mı 68 tl idi ( meyvesi ) gerisi faso fiso derim ben. Onunda nasıl kullanılacağını iyi bilmek lazım.
-
Bende buna inanan kek varmı diye merak ediyordum
Hocam sağlık bakanlığından onaylı değilse bi halta yaramaz bunu bil.
Tarım bakanlığının onay vermesi demek seni hasta etmez zehirli değildir demek. Faydalı olması için sağlık bakanlığından onaylı olması gerekiyor.
-
capsiplex de kullandım altın çileğin 2 ayrı firmadan kullandım yok hoca bir boka yaramıyor
ama param var diyorsan meyvesini al meyvesinin gerçekten işe yarayan canlı şahitlerini gördüm
hapların içinde hep sinemeki var hoca git sinemaki çayı iç
-
Tamam sağolun şimdi KemerAltına ineyim bulayım bunu alayım :D Kendim kullanmıcam zaten ya bakalım.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Bende buna inanan kek varmı diye merak ediyordum
Hocam sağlık bakanlığından onaylı değilse bi halta yaramaz bunu bil.
Tarım bakanlığının onay vermesi demek seni hasta etmez zehirli değildir demek. Faydalı olması için sağlık bakanlığından onaylı olması gerekiyor.
-----------------------------Hem keklikle ne alakası var bir bilgimiz olmadığı için kesin sonuç almışlara soruyoruz pikaçhuluk yapma şimdi.Dün duydum daha ilk defa zaten hemen burda sorduk bilen bilmeyen var mı diye :Z
-
Furya hocam bu, uzak durun . Bi baharatcinin isini yapiyorum oradan biliyorum :) Ancak millet catir catir aliyor. Yok hapiydi yok otuydu bokuydu pusuruydu :)
-
Tarikat şeyhine pikaçu deyip şeklinide koydu birde bu hapla zayıflarsa bu adam değme keyfine
-
Genelde bu tür ilaçlari sağlık bakanlıgı izin vermez cogu satılan ilaçlar yada benzerleri tarım bakanlıgı izni ile satılır. Saglık bakanlıgının izni ile satılan bir takım ilaçlar var bir saglık calısanı olarak bir takım ilaçlardan memnun kalan oldu lakin altın cilek satmiyoruz :) bulundurmuyoruz isteyeni aktarà gönderiyoruz.
-
hocam tamamen yalan doğal diye gösterip kimyasalları dayıyolar insanın önüne ben sağlıklı zayıflıcam diosan herbalife kullan bende çok önyargı gördüm bu konuda ama ciddi anlamda araştırdığımda kullanmaya başladım (zayıflamak için deil benimki) bayadır kullanıorum istersen detaylı bilgide weririm annem we kardeşimide başlatıcam
-
öğle yemeği yeme- az ye