Altın Ne Olur ?
-
HolyOne bunu yazdıDrKill bunu yazdıx bunu yazdı
0.01gr aldım 83kuruşa fiyatlar artsın bozdurur bozdurur harcarım
Hocam fena risk almışsın. Umarım batmazsın.
Astarı yüzünden pahalıya gelir, çünkü görmek için 2000 tl lik mikroskoba ihtiyacın var şimdi.
onu düşünüp o yüzden internetten aldım. zamanında bitcoin alanlar içinde dalga geçiyorlardı bir kaç seneye görürsünüz yükselişimi.
-
x bunu yazdı
0.01gr aldım 83kuruşa fiyatlar artsın bozdurur bozdurur harcarım
Senin izindeyim hadi bakalım
-
yıllardır yatırımlarına yapan kişi olarak söyleyim; uzun vadede altın asla zarar ettirmiyor.. Ama elimde 5-10 bin tl param var kısa zamanda biraz kazanıyım diyen altından şimdilik uzak dursun...
-
elcondor bunu yazdı
yıllardır yatırımlarına yapan kişi olarak söyleyim; uzun vadede altın asla zarar ettirmiyor.. Ama elimde 5-10 bin tl param var kısa zamanda biraz kazanıyım diyen altından şimdilik uzak dursun...
uzak dursunda ne yapsın onada bi fikir versene
-
Altın buradan alınmalı diye düşünüyorum. En az 2-3 yıl çıkış olacaktır.
-
Millet bugün hücum etti ve bi günde 2,5 gram civarı yükselmiş oldu. Çeşitli spekülasyonlar dolaşıyor altın hakkında daha da düşer diyen de var, mutlaka alınmalı diyen de. Rusya altın satıyor diyen de var, isviçre altın depoluyor diyen de.Ben çıkamadım bu kez işin içinden
-
csr288 bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
480 tane çeyrek
54 tane tam altın var.
Biraz daha düşerse, kalp krizi geçirebilirim..
azmış bende 100 yarım 100 tüm var
ben tanm alıyorum sayması kolay
-
benim peder bey de altınların 20 gram ını bozdurcam diyo 97 den aldı 83 den satıyo adam
-
altın uzun vadeli yatırım aracıdır .6ay önce aldım neden yükselmedi dersen olmaz . alacan koyacan kenara .3-5 sene geçecek .
bence yükselmez baya bi süre .şu kaya gazı olayını piyasanın anlamaya ihtiyacı var dolarda altında az daha düşer.(rusya + iranın elinin birazdaha zayıflaması lazım )
-
İsviçrede 30 kasım da referandum var altın alımı için. O referandumdan evet çıkarsa altın yükselir. Hayır çıkarsa ortalama şuanki rakamlarda seyreder.
Ben altına yatırım yapmanızı tavsiye ederim. Alın kalsın kenarda. Kullanmadığınız birikimleri alın. Referandumdan sonra bakarsın ız piyasaya ihtiyaca göre satarsınız.