Altın Vuruş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------
    mehmetcan bunu yazdı:

evet deneyimli birisi olarak Sana ben yardimci olabilirim Galiba,

altın vuruşu şöyle açıklıyabiliriz ,

1-psikoloji ; çocuk ya çok zengindir ya ilgisiz büyümüştür. anne baba ayrıdır yani tam anlamiyla çocukluktan gelen bir ruh çöküntülügü onu bu yola itmiştir yada arkadaşi aliştirmiştir. çogunuz cigaranin tadına bakmişinizdir veya normal cigaranin bagımlılık yapiyor istiyor vucud altın vuruş'u yapan salak eger ölecegini bilse yapmaz. bir noktadan sonra vucud normal ensektör dolusu eroinle yetinmiyor . çocuk napiyor 3 -4- 5 enjektör misalen yani. ondan sonra leyla oluyor kan beyne zıplıyor - Veladdalin amin.

süper açikladim hee - Eroin demek yara yedin demek :D

Hocam açıklayıcı olmuş ama yara derken bir r yi eksik yazmışsın kanımca :D:D
    kanını sevsinler :)

sende ne kadar merakliymişşin R ye felan :)) çoluk çocuk var aramizda yara diyince anlamaz onlar çaktirma ;)))

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Madcrazy bunu yazdı:

boş iş bırak bunları altın vuruş gümüş vuruş salla

normal vuruşa bak sen :D vur mala

hehe doğru

salak salak iş yapma ya tbt ci adam uyuşturucu satar ama kullanmaz :)= sermaye yenirmi lan :)=

ulen alper bende seni akıllı sanirdim :D adam vur mala derken - inşaat malalarindan veya o mallardan bahsetmiyor

kamişdan bahsediyor :)

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Madcrazy bunu yazdı:

hehe doğru

salak salak iş yapma ya tbt ci adam uyuşturucu satar ama kullanmaz :)= sermaye yenirmi lan :)=

ulen alper bende seni akıllı sanirdim :D adam vur mala derken - inşaat malalarindan veya o mallardan bahsetmiyor

kamişdan bahsediyor :)

asdajhdgahjsgdas:D bende şaşırdım:D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

malı görüncemi:)

konuyu geyige sardı:P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Bir insanın altın vuruş yapması için sadece geçmişinin kötü olması bi etken değil geçmişi çok temiz parlak insanlarda hayatlarının bir yalnışıyla uyuşturucu illetine başlıyorlar ve bir gün altın vuruş anı geliyor bi şekilde psikolojik yada eroin koması ..

bkz.. 21 yaşındaki Selen

Uyuşturucu komasına girince, arkadaşlarının bırakıp kaçtığı hastanede yaşamını yitiren 21 yaşındaki Selen Atılgan'a eroin verip ölümüne neden olduğu öne sürülerek tutuklanan erkek arkadaşı İlkay Güven, ‘‘Tuvalete gidip gelmiştim. Bu arada altın vuruş yapmış. Engel olamadım’’ dedi.

SİGARA alışkanlığı bile olmayan Selen Atılgan, iki yıl önce Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazandı. Yakınlarının iddiasına göre okula başladıktan kısa süre sonra uyuşturucuya alıştı. Şişli Etfal Hastanesi'nde Kadın Doğum Uzmanı olan Dr. Gülüm Atılgan ile galerici Kemal Atılgan, kızlarını saplandıkları bu bataktan kurtarmak için çok çaba sarfettiler. Selen, 3 ay önce Balıklı Rum Hastanesi'nde tedavi görmeyi kabul etti.

Önceki gece, bir yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı İlkay Güven'in Kanlıca'daki evinde kalan Selen Atılgan'ın, yeni sildirdiği ‘‘kozadan çıkan kelebek’’ dövmesinin yeri kanayınca, onunla birlikte Sabes Beykoz Tıp Merkezi'ne giderek, pansuman yaptırdı. Kısa bir süre sonra İlkay Güven, ağzından köpükler çıkan Selen Atılgan'ı, babasının şirketine ait Renault Kangoo marka 34 EDJ 84 plakalı taşıtla yeniden aynı tıp merkezine getirdi. Kolunda enjektör izlerine rastlanan ve uyuşturucu komasına girdiği belirlenen Selen Atılgan, burada yaşamını yitirdi. İlkay Güven hastaneden kaçtı.

Selen Atılgan'ın cenazesi dün, öğle vakti Levent Camii'nde kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Bir süre tabuta sarılan Gülüm ve Kemal Atılgan, tek evlatları Selen'in ardından saatlerce gözyaşı döktü.

Erkek arkadaşı tutuklandı

Selen'in ölümüyle önceki gün birlikte olduğu arkadaşları Dilek Çapan, Gülay Akgül, Arda Güçlü ile erkek arkadaşı İlkay Güven gözaltına alındı. Kavacık Karakolu'nda sorgulandıktan sonra Beykoz Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen dört zanlı serbest bırakılırken, İlkay Güven tutuklanma talebiyle Nöbetçi Mahkeme'ye sevkedildi. Uyuşturucu madde temin ederek, ölüme sebebiyet vermekten tutuklanan İlkay Güven, şunları söyledi:

‘‘O gece saat 04.00 sıralarında Taksim'de eğlendikten sonra, birlikte kaldığımız eve döndük. Selen birkaç gün önce kolundaki dövmeyi sildirmişti. Bu nedenle rahatsızlandı. Beykoz Tıp Merkezi'ne gittik. Tedavisini yaptırıp geri geldiğimizde benim aldığım 7 gram eroini kullanmaya başlamıştık. Ben tuvalete gittim. Döndüğümde Selen elindeki şırıngayla altın vuruş yapmıştı. Müdahale edemedim. Döndüğümde her şey bitmişti. Hemen arkadaşlarımla birlikte yine aynı sağlık merkezine götürdük. Tıp merkezinin açıkladığı gibi Selen'i bırakıp kaçmadık. Hepimiz şoka girmiştik. Ben ne yaptığımı bilmiyordum.’’

hürriyet

Ayrıca biraz bakınırken bunu buldum biraz reklama kaçabilir ama bazı hocaların ilgisini çekebilir

http://www.altinvurus.com/ fragmanı izleyin.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    Madcrazy bunu yazdı:

hehe doğru

Ulan Tam Ticaret Adamısın Ha :D

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    amk işiniz gücünüz yok mu siktirin gidin çalışın çabalayın Allah allah gece gece sinir ettiniz beni ya..Az güncel olun haber fln izleyin sevgiliniz olsun takılın ( yok die ezmeyin hea ) :D

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

iyi vurmak lazım altın madalya almak gibi bişi olmalı :D

tabi vurulan yerde önemli :D 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

sa

altın vurus aslında bılındıgı uzere aşırı uyuşturucu alım değildir.

altın vuruşu yapan insanlar bir sureliğinede olsa uyusturucuyu bırakıp tekrar bslayan kısılerdır. bu kişiler uyusturucu mıktarını o anki durum goz alındıgında ayarlıyamamaktadırlar bu yuzden asırı uyusturucu alıp kendılerıne son bır ruya alemı yaratıp noktayı koyarlar

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

"Requiem For a Dream" [Bir Rüya için Ağıt] Bu filmi izleyin eroin, bağımlılık, altın vuruş, mala vurmak vs  hakkında bi fikir ediniceksiniz..Emin olun.

Meb' a dilekçe yazıcam zaten bu filmi ortaokullara izletsinler diye...

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
Toplam Hit: 12403 Toplam Mesaj: 35