Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Altına Sıçıttıracak Bir Korku Filmi Arıyorum ?
Altına Sıçıttıracak Bir Korku Filmi Arıyorum ?
-
insan kırkayak
-
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------
dabbe 2 :D :D . hocam şeyi izle verilmişti zaten daha oncede forumda . i saw the devil 'di galiba.
-----------------------------dabbe 2 ye fragmanı izlemeden gitti. bütün salon böhhhh deyince gülme krizine giriyordu.
ikinci yarı kalkmak istedik yağmur yağıyordu boşver dedik izleyelim :)
-
Korku filmi ortamını bilirsen korkarsın.
Evde tek başına olacan.Balkonu pencereyi açık bırak.
Kapkaranlık olacak, ekrandan başka birşey olmayacak
yanında kimse olmacak.Arkadaşlarınla izlemeyecen yani
izlerken durdurmayacan, tırsınca telefonla ilgilenmeyecen
Ses yüksek olacak...
Aç paranormal activity'i bu ortamda da görüm seni..
NOT: İstediğin zaman altına sıçabilirsin.Filme gerek yok.Sal gitsin...
-
Al sana liste ama sende benim gibisin galiba korkmuyorsun hiç artık kralı gelse ne korku var bende ne de başka birşey :D Bu listede gerçek işkence sahneleri falan olan filmde var bak ben izlerken bayağ eğlenmiştim :D
http://www.tahribat.com/Forum-Korku-Filmleri-Birbirinden-Kaliteli-25-Tane-Yapim-Torrent-134101/1/Korku/
-
face of death dene. forumda verilmişti arama yaparsan bulursn. tamamını izlemedim ama etkileyici bir şeye benziyor..
-
Silent_King bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
ErzinCanLee bunu yazdı:
Koleksiyoncu...
-----------------------------bumu sıcırttı ? ve bu film korku değildiki :S
-----------------------------Sinemada 4 kii izledik mini salonda, güzel bir gerilim filmiydi, korkuyla alakası yok...
-----------------------------Tür Bölümüne bakınız
-
o birazda senin gtnün gevşekliğine kalmış bence , yok illa sıçacam diyosan filmden ziyade ortam önemli ev boş sessiz ve tek başına olmalısın yada benzer kasvetli bi durum
yaratıklı canavarlı , kesmeli biçmeli filmler mesela korkunçtan çok eğlenceli gelir zerre korktuğumu hatırlamam ne zombiden ne katilden hatta olsada karşılaşsak diye düşünürüm içimdem, vietkong palası da hazır. Bu yüzden neden tırstığın da önemli. kimin tüylerini neyin ürperteceği tamamen göreceli değişken bir mevzu mesela ben blair witch de altıma ediyodum bide sinemada izledim 99da, etkisinden bayaa bi çıkamadıydım ama diğer 2 arkadaş bi boka benzemiyor dediydiler ki çoğunluk için boktan bi filmdi, what lies beneath ya da others da ürkütücüydü,the ring de fena diildi.
-
korku filminden korkabilmen için yüksek sesle izlemen lazım zira hikayeden çok birden ekrana çıkan ve deli gibi bağıran pörtlek gözlü yaratıklar insanı irkitir en fazla...
-
REC 1 VE REC 2 İZLE KORKMAZSAN DAHA DA ÜMİDİNİ KES KORKU FİLMİ İZLEME ;) :)
-
çok özel bir film ruhsal sağlığım bozulmaz diyosan izle
Salo Sodomun 120 günü
google da arattır bulursun