Alttakine Soru Sorup Dumur Olmaca (Canı Sıkılanlara)
-
iş olsun diye
Soru : Nabıyon lan ? -
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------bilmem denemedim ??
altdaki sen nie bana cewap yazmaya ugrasiyorsun
-----------------------------baska işim yok
alttaki : bu msys ne işe yarıyo ? soru ekledim bi iki tane ama dier soruları nerden görüyoz?
-
yolbulucu bunu yazdı:
alttaki : bu msys ne işe yarıyo ? soru ekledim bi iki tane ama dier soruları nerden görüyoz?
-----------------------------
mürit seçme yerleştirme sınavı projesidir. eğer soruları görüp öğrenirse herkes nie yapıolar aq :d2+2 nin 4 olmasının ispatını yap bakalım ben 5 diorm :P
-
yolbulucu bunu yazdı:
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------bilmem denemedim ??
altdaki sen nie bana cewap yazmaya ugrasiyorsun
baktım kimse cevap vermiyor bari ben vereyim.buyrun cevabı :mürit yerleştirme ve seçme sınavı.
Tahribat.Com'daki seviyenin korunması için site üyelikleri tahri-key le yapılıyor.MSYS ile siteye üye olmak isteyen kullanıcıların bilgileri ve becerileri ölçülmekte, sınavdaki soruların çoğunluğunu doğru olarak bilen kişiler, Tahri-Key almaya, dolayısıyla siteye üye olmaya hak kazanıyorlar.
alttakine sorum :
büyüyünce ne olcan?
edit : hoca biliyorum 5dk sora yazmışım ama en son baktığımda kimse bişey yazmamıştı.araya bi iş girdi ondan böle oldu özür.
-
Thelordmax bunu yazdı:
yolbulucu bunu yazdı:
mürit seçme yerleştirme sınavı projesidir. eğer soruları görüp öğrenirse herkes nie yapıolar aq :d2+2 nin 4 olmasının ispatını yap bakalım ben 5 diorm :P
-----------------------------google.com/search?q=2+2
alltakine : kimsin üleynn ....
-
!!!
soru: Forum'u Nasıl Kirletiyorsunuz? -
yolbulucu son zamanlarda enteresan konular acıosun!...fazla zekisin galiba..kahvaltıda ne yiyosun:) sana her sabah balla kaymak gerektiğini düşünüyorum:))))))))
hadi bende katiliim!..alttakine:::aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?.. -
tecazvüz ederek .d
Alttaki ; ben 4 gb den 6 gb ye heçmek istiom geçerim de ama sorun aile nie deiştirion dicek bende dicem baan yetmio onlarda dicek az indir ne cvp weriyim :D -
iMPaLa bunu yazdı:
yolbulucu son zamanlarda enteresan konular acıosun!...fazla zekisin galiba..kahvaltıda ne yiyosun:) sana her sabah balla kaymak gerektiğini düşünüyorum:))))))))
hadi bende katiliim!..alttakine:::aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?..
-----------------------------dipteki ..
alttakine soru : intelmi daha hızlıdır işlemci fanımı ?
-
El cevap:aşşağılık olan en aşşağıdadır
Alttakine
El soru:Barutu kim bulmuştur?