Alzheimer İlacı Bulduk! Rusyadan Güzel Haberler..
-
SaçlarBu alay satılan yağlar gibi değil bütün sampuanlari kullandım fayda etmedi.Ama bu gerçekten değişik tek seferde durdu.saçlar yeniden nasıl çıktı bende onu anlamadım.normalde soyleseler inanmazdım
-
mkyb bunu yazdı
Biraz komplo teorisi gibi gelecek ama aids, kanser gibi ölümcül hastalıkların tedavi ilaçlarının şu anda bulunduğunu düşünüyorum. Fakat ilaç firmaları daha fazla ilaç satıp kar etmek için bu ilaçları piyasaya sürmüyor, ellerinde tutuyorlar.
İlacı vardı da Steve Jobs fakirlikten mi öldü la?
Boş kahve ağzıyla komplo teorisyenliği yapmakta üstümüze yok ak.

-
mkyb bunu yazdı
Biraz komplo teorisi gibi gelecek ama aids, kanser gibi ölümcül hastalıkların tedavi ilaçlarının şu anda bulunduğunu düşünüyorum. Fakat ilaç firmaları daha fazla ilaç satıp kar etmek için bu ilaçları piyasaya sürmüyor, ellerinde tutuyorlar.
AYNEN
-
İÇERİK:
çare olabilecek
BAŞLIK:
İlacı Bulduk!
-
trampfd bunu yazdımkyb bunu yazdı
İlacı vardı da Steve Jobs fakirlikten mi öldü la?
Boş kahve ağzıyla komplo teorisyenliği yapmakta üstümüze yok ak.

:D adam haklı steve jobs amkordu ortalığın öyle birşey vardıysa teknolojiyi yenilikleri muhakkak sonuna değin kullanmıştır , ayrıyetten rusların hayatı palavra
-
Hiçbir saygın bilim ortamında adı dahi geçmiyor. Ne bir makale yayınlandı ne de detaylı bilgi var. Haber sitelerinde haber olması gerçek olduğu anlamına gelmiyor. Bu tip meseleleri takip etmek için doğru kaynak seçmek çok önemli. Türk haberciliğine zaten diyecek söz yok. Bilim köşeleri bile laf olsun diye ekleniyor. Doğru mu değil mi diye araştırmak nerede? Kelebek sağlık ekinde yer alan habere itibar edecek binlerce insan olması da oldukça komik. Aynı haberin alt satırında "buharla vajina temizliğinin yararları", "güneş hizalanacak bugün şansınız artacak" yazıları yer alıyor. En çok bu tip kaynaklardan haber takip edip ailesinde bu tip rahatsızlığı bulunan hasta yakınlarına üzülüyorum. Kim bilir sırf şu iki satırla ne büyük hayaller kuran, umut bağlayan insanlar olmuştur.
Bilim yinelenebilme özelliğiyle bugünkü güvenilirliğine kavuştu. Dogmatik, yazdım oldu bitti, buna riayet edeceksinin ötesinde, araştırılan, değiştirilebilen, test edilebilen, tekrar uygulanabilen yöntemlere karşı "bunu da ürettiler yaydılar, sonra para için ilacını yayınlayacaklar" şeklinde yorum yapmak çok sığ ve kolay. Elinizde imkanlar varsa Alzheimer üzerine yazılmış tonlarca makale -gazete köşe yazısı değil, verilere dayanan, özel şekilde tasarlanan deneylerle uygulanan- var . Nasıl yapacağınız, ne kullanacağınız ayrıntılı şekilde belirtiliyor. Bilgi birikimin, lab ortamın, alet edevatın varsa aynısını uygula, sonuçları gözlemle sonra geliştirilebilir mi, inanılır mı, inanılmaz mı, özel mi üretilmiş ona göre karar ver. Ha bunu yapamıyorsan güvenilirliğinden emin olduğun insanlara bir şekilde güvenmek mecburiyetindesin -tıpkı pek çok konuda olduğu gibi-. Hiçbirisini yapmayıp temelsiz fikirlerle "bu bence böyle değildir nokta"diyerek geçiştiremezsiniz.
Özetle; Kendi iyiliğiniz, akıl sağlığınız için daha az sikkofield, illuminati, hollywood, türk gazetesi, daha çok araştırma, okuma, düşünme faaliyeti.
Austen tarafından 03/Şub/15 12:39 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
HOCAM ÖYLE BİŞEY OLSA DÜNYA ÇALKALANIR.
Teorin ne peki.