"Ama Rakçıyım Ben Herkes Bilsin Yani!"
-
Allahım azcık beyin krıntısı noolursun !!
-
şarkıdan soğuttu
-
rakçımı :D güleyim bari . evlilik programını karıştırıp rakstar yarışması mı sandı la o :D
-
son yıllarda bu canlı yayın saçmalıkları yüzünden ruh hali felan kalmadı. buna birde youtube'de beyinsiz amerikalıların gerizekalı yanlarını da izlersek üstüne kanallarımızda çekilen iq seviyesi düşük reklamları eklersek ruh halim aynen
-
Valla gayet normal böğürüyor :)))
Rock şarkılarda da böyle böğürüyorlar. Bir Fark Göremedim
Benim anlamadığım insanların bu böğürmelerden ne anladıkları. ( Müzik Tercihlerine Saygımız Sonsuz )
Program sırasındaki mimikler-tepkiler derseniz onlar bomba :) -
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
Benim anlamadığım insanların bu böğürmelerden ne anladıkları. ( Müzik Tercihlerine Saygımız Sonsuz )
Program sırasındaki mimikler-tepkiler derseniz onlar bomba :)
-----------------------------onu sadece dinleyen anlayabilir hocam :)
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Program sırasındaki mimikler-tepkiler derseniz onlar bomba :)-----------------------------
sen sadece orda böğürmeni dinlediğin için sana öyle geliyor hacı.
-
irwa bunu yazdı:
zewk renk meselesi hocam bana göre hiçbi yanı yok bayanın ne fizik ne bakım ws ama tabi benimde hayran kaldığım bayanlar war ama bu bayanı onların arasına koyamıcam malesef
bi tane örnek göstersene hocam :) -
http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
-
Damat adayı brutal death seviyorsa ve full hardcore takılacaksa çekinmeden talip olabilir. Pis pis de bira içer ve geğirir bu :| midem kalktı, direk çöp kovasına atılasıca bir tip.