Aman Deyim... Western Union Dolandırıcılığı
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Harbiden kardeş nası alıyolar, cok merak ettim ?
konunun tamamını okuyamadım ama western union dekontlarında ki numara parayı çekmek için yeterli. senin adına olması falan gerekmez
türkiyede kimlik soruyo olabilirler ama yurtdışında öyle bi muhabbet yok dekont numarasını söylemen yeterli
-
Direk translate ingilizcesi gibi geldi adamın yazdıkları. Bi de 5000 falan değil de yol masrafını karşılayacak kadar kapora isterse daha başarılı olurdu.
-
mataramasuko bunu yazdı
Direk translate ingilizcesi gibi geldi adamın yazdıkları. Bi de 5000 falan değil de yol masrafını karşılayacak kadar kapora isterse daha başarılı olurdu.
Benim de aklıma o geldi, en azından yol paramı karşılıcak kadar bir para istiyorum geldiğimde arabanın fiyatından düşeriz dese daha başarılı olurmuş :) Vay arkadaş insanların aklına neler geliyor
-
2 sene öncede banada zimbabwe li denk gelmişti. ben kıllandığım için adamla yazışmayı bukadar uzatmadım. onun hikayeside, adam istanbulda oturuyorum v.s. diyordu. memlekete kalıcı dönücem v.s v.s diye başlıyordu. ben kestim bıraktım yazışmayı :)
-
Bu arada avrupalılar 5000 € diye yazma , €5000 diye yazarlar diye biliyorum.
-
-
-
5 bin kim yollasin aq olu 500 de bari acemi dolandirici ibne sende bi sahte western hazirlayip yollasaydin sevinseydi lawuk para geldo diye :))
-
Kaan bunu yazdı
'Bi araba alacaz,heves yaptık.Paramızın üzerine para katmaya çalıştık.' Karının niyeti belli ak.Bunun kafasına vur,elinden ekmeğini al.Bir de 'öyle bir yöntemle kandırıldılar ki' demiş.
obie tarafından 16/Şub/15 01:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Geçen ben de gördüm bu haberi. Ta bize niye denk gelmiyor böylesi. Hemen sahte bir dekont yapardım yollardım. Sonrada nah işareti