Amatör Fotoğraf Çekimlerim
-
senden iyi düğün fotoğrafçısı olur hocam :)
-
noname bunu yazdı
hacı yürürken manzarayı beğenip çekilmiş rastgele resimler gibi. fotoğraf çekeceğin zaman bi dur, incele, açılara bak, ışığa güneşe bak, düşün, hani biraz vakit ayır ondan sonra çek, çok daha güzel şeyler çıkarırsın
tam bunu yazmak üzereydim.
manzara resimleri çok karanlık geldi ayrıca
-
adam yeni başlamışdır bu kadar vurmayın öldüreceksiniz ve cep telefonu değil bence makine ile çekilmiş onlar ve otomatikde çekmiş gözüne güzel geleni yapıştırmış makinenin özellikleri ve kullanmasını bence biraz internetteki videolardan izle yararlı olur.
-
Panpa yeni gördüm sayfanı davet etmişsin faceden :) Müridlerin dediği doğru açı yakalamakta sıkıntın var biraz. Bir de çok acele etmişsin fotolar için. Tamam hemen çekiyorsan çek bir tane ama bekle biraz uygun zaman ve açıyı bulunca tekrar çek. Çok fark olacağını göreceksin.
-
bakış açıların güzel fakat makineyi kullanmayı öğrenmen lazım kardeşim ışık olayınında biraz üstünde durdunmu şu anki bakış açınla güzel şeyler çıkarta bilirsin
-
Hybris bunu yazdı
senden iyi düğün fotoğrafçısı olur hocam :)
bu lafıda tuttum ayrıca :)
-
xxjokerxx bunu yazdı
adam yeni başlamışdır bu kadar vurmayın öldüreceksiniz ve cep telefonu değil bence makine ile çekilmiş onlar ve otomatikde çekmiş gözüne güzel geleni yapıştırmış makinenin özellikleri ve kullanmasını bence biraz internetteki videolardan izle yararlı olur.
bana da geliyor mu bu yorumun bilmiyorum da ben öneride bulundum hani yapıcı olmaya çalıştım yerden yere vurmak yerine. hani fotoğraf zaman ister 3 saniyede çekilmez gerekirse yarım saat uygun anı kollayacaksın..
-
ekipmanını yazarmısın ona göre tavsiye verebilirim
-
noname bunu yazdı
hacı yürürken manzarayı beğenip çekilmiş rastgele resimler gibi. fotoğraf çekeceğin zaman bi dur, incele, açılara bak, ışığa güneşe bak, düşün, hani biraz vakit ayır ondan sonra çek, çok daha güzel şeyler çıkarırsın
bu adam yazmıs yazacagım seyleri. Resımlere bıraz ruh katman lazım.. bunları herkes ceker hocam :) onemlı olan resımlerde bakış acın + photoshop.
-
ağzıma sıçtınız yeter adgsdofpgjsdg :D şaka bir yana 60d ile çektim ama fotoğrafların acele kısmı doğru sadece 2 3 tanesini fotoğraf çıksın diye çektim diğerleri geziden patır kütür çekilmiş :D ama bunu fark etmeniz beni şaşırttı teşekkür ederim yorumlar için :D