Amatör Fotoğraf Çekimlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

senden iyi düğün fotoğrafçısı olur hocam :)

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    noname bunu yazdı

hacı yürürken manzarayı beğenip çekilmiş rastgele resimler gibi. fotoğraf çekeceğin zaman bi dur, incele, açılara bak, ışığa güneşe bak, düşün, hani biraz vakit ayır ondan sonra çek, çok daha güzel şeyler çıkarırsın

tam bunu yazmak üzereydim.

manzara resimleri çok karanlık geldi ayrıca

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

adam yeni başlamışdır bu kadar vurmayın öldüreceksiniz ve cep telefonu değil bence makine ile çekilmiş onlar ve otomatikde çekmiş gözüne güzel geleni yapıştırmış makinenin özellikleri ve kullanmasını bence biraz internetteki videolardan izle yararlı olur.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Panpa yeni gördüm sayfanı davet etmişsin faceden :) Müridlerin dediği doğru açı yakalamakta sıkıntın var biraz. Bir de çok acele etmişsin fotolar için. Tamam hemen çekiyorsan çek bir tane ama bekle biraz uygun zaman ve açıyı bulunca tekrar çek. Çok fark olacağını göreceksin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

bakış açıların güzel fakat makineyi kullanmayı öğrenmen lazım kardeşim ışık olayınında biraz üstünde durdunmu şu anki bakış açınla güzel şeyler çıkarta bilirsin 

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

senden iyi düğün fotoğrafçısı olur hocam :)

bu lafıda tuttum ayrıca :)

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

adam yeni başlamışdır bu kadar vurmayın öldüreceksiniz ve cep telefonu değil bence makine ile çekilmiş onlar ve otomatikde çekmiş gözüne güzel geleni yapıştırmış makinenin özellikleri ve kullanmasını bence biraz internetteki videolardan izle yararlı olur.

bana da geliyor mu bu yorumun bilmiyorum da ben öneride bulundum hani yapıcı olmaya çalıştım yerden yere vurmak yerine. hani fotoğraf zaman ister 3 saniyede çekilmez gerekirse yarım saat uygun anı kollayacaksın..

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

ekipmanını yazarmısın ona göre tavsiye verebilirim 

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    noname bunu yazdı

hacı yürürken manzarayı beğenip çekilmiş rastgele resimler gibi. fotoğraf çekeceğin zaman bi dur, incele, açılara bak, ışığa güneşe bak, düşün, hani biraz vakit ayır ondan sonra çek, çok daha güzel şeyler çıkarırsın

bu adam yazmıs yazacagım seyleri. Resımlere bıraz ruh katman lazım.. bunları herkes ceker hocam :) onemlı olan resımlerde bakış acın + photoshop.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

ağzıma sıçtınız yeter adgsdofpgjsdg :D  şaka bir yana 60d ile çektim ama fotoğrafların acele kısmı doğru sadece 2 3 tanesini fotoğraf çıksın diye çektim diğerleri geziden patır kütür çekilmiş :D ama bunu fark etmeniz beni şaşırttı teşekkür ederim yorumlar için :D

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
Toplam Hit: 3082 Toplam Mesaj: 27