Amatör Fotoğraflarım-3
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------ellerine sağlık
ben böle görüntüsü olan yerlere bitiriorum neresi burası hocam
-----------------------------İstanbul Beykoz Kaymakdonduran da böyle yer var. Mevsiminde çok güzel oluyor :)
-
fotgraflar cok güzel, amatörlük buysa biz ölmüsüz :D
-
Gayet güzel fotoğraflar,makine,filtre vs. ne kullanıyorsun?
-
bursa olsa gerek cünkü muridin bursalı olması gerek :|
-
Kamera modeli: NIKON D300 Kullanılan yazılım: PhotoScape Bu resmi oluşturan kişi: Arda Eroglu Telif hakkı sahibi: (c) Arda Eroglu Poz zamanı: 0,005 F numarası: 7,1 Poz programı: 2 ISO hız oranı: 200 Pozlandırma dengelemesi: -0,333333 Azami lens diyaframı: 4,9 Ölçüm kipi: 5 Işık kaynağı: 0 Flaş: 0 Lensin merkez uzaklığı: 112 Duyarlılık yöntemi: 2 Özel sunuldu: 0 Poz kipi: 0 Beyaz dengesi: 0 Dijital yakınlaşma oranı: 1 33mm filmdeki merkez uzunluğu: 168 Ekran yakalama tipi: 0 Karşıtlık: 0 Doyma: 0 Keskinlik: 0 Konu mesafe sınırı: 0 O çok beğenilen son bahar yapraklı resimde İstanbul'dan değilse kuvvetle muhtemel Yalova-Çınarcık'tandır.
-
sende ışık var la :W
-
Nikoteen bunu yazdı:
Kamera modeli: NIKON D300 Kullanılan yazılım: PhotoScape Bu resmi oluşturan kişi: Arda Eroglu Telif hakkı sahibi: (c) Arda Eroglu Poz zamanı: 0,005 F numarası: 7,1 Poz programı: 2 ISO hız oranı: 200 Pozlandırma dengelemesi: -0,333333 Azami lens diyaframı: 4,9 Ölçüm kipi: 5 Işık kaynağı: 0 Flaş: 0 Lensin merkez uzaklığı: 112 Duyarlılık yöntemi: 2 Özel sunuldu: 0 Poz kipi: 0 Beyaz dengesi: 0 Dijital yakınlaşma oranı: 1 33mm filmdeki merkez uzunluğu: 168 Ekran yakalama tipi: 0 Karşıtlık: 0 Doyma: 0 Keskinlik: 0 Konu mesafe sınırı: 0 O çok beğenilen son bahar yapraklı resimde İstanbul'dan değilse kuvvetle muhtemel Yalova-Çınarcık'tandır.
-----------------------------fotğraf bilgileri doğru :)
yapraklı olan foto bursa /dudaklı arda eroğlu ismide makinayı aldığım elemanın ismi üşengeçlikten değiştirmedim daha :)
bu fotolar herkezin çekebileceği türden fotoğraflar arkadaşlar.
-
baya amatör müş =) güzel kareler hacı
-
ellerine sağlık hepside güzel fotoğraflar. diğer çekimlerine de bakmıştım kaliteli çekim yapıyorsun. ben yaprak resimlerini seviyorum rast gelirsen buna benzer resimler çekermisin.

-
mükemmel..