Amatör Fotoğraflarım-4

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

1.ve 4. fotograflarda bence yapmak istediğin bişeyi yanlış yapıyorsun sanırım..bi tuhaflık var.

gerisi şelale hariç çok güzel bak bak doyamıyorsun.eline sağlık

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Çok güzel devam et... Kompozisyonun iyi Yalnız birinci resimde kötü... en açık diyaframda tele çekmişsin... konunu arka plan ve ön planla ilişkisi karma karışık olmuş... Net alan derinliğinin yapraktan başlatıp tahta masanın çizgilerini de faotorafa koysaydın daha güzel olurdu.. Biraz daha yüksek açıyla çekip Arka planın etkisini zayıflatamk belki mümkün olabilirdi...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

şellaleyi akıcı gösterebilirmişsin.fotoraf makinanın ayarlarından..1. fotoyuda pek sevmedim full diyafram yapmışsın.kompozisyon diye birşey kalmamış.bazı fotoraflarında altın kural var sevdim.ayrıca kendine amatör demende saçma cunku elinde en az 5 bin lik ekipman var.tam fiyatlarına bakmadım ama 2 lensin oldugu garanti.elinde de iyi bir makine var.amatör olan adamın elinde bu kadar kaynak olmaz..

edit: 4. fotorafın aşa kısmını öldürmüşsün bence.orda kompozisyonu neye vermek istediğini anlayamadım.sadece bir yapraga vermek istemişsin ama fotorafın aşası cok bulanık oldugu için dikkatimi oraya veremedim.daha dogrusu orda neyi vurgulamak istedin ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

güzel resimler ama çok çalışman lazım hocam çook:D

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spermen08
    spermen08's avatar
    Erkek

ben güzel fotolar deyip geçcekdim ama yorumları okuynca anladım ki o fotolarda neler varmış ya .d

"__"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    hocam ilk fotodaki neredeyse 5cm alan derinliği tokina'nın marifeti mi :)
    ayrıca artık amatör deme kendine :)

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek

hocam çok mütevazisin. :D

Toplam Hit: 6618 Toplam Mesaj: 38