Amatör Fotoğraflarım-4
-
1.ve 4. fotograflarda bence yapmak istediğin bişeyi yanlış yapıyorsun sanırım..bi tuhaflık var.
gerisi şelale hariç çok güzel bak bak doyamıyorsun.eline sağlık
-
Çok güzel devam et... Kompozisyonun iyi Yalnız birinci resimde kötü... en açık diyaframda tele çekmişsin... konunu arka plan ve ön planla ilişkisi karma karışık olmuş... Net alan derinliğinin yapraktan başlatıp tahta masanın çizgilerini de faotorafa koysaydın daha güzel olurdu.. Biraz daha yüksek açıyla çekip Arka planın etkisini zayıflatamk belki mümkün olabilirdi...
-
şellaleyi akıcı gösterebilirmişsin.fotoraf makinanın ayarlarından..1. fotoyuda pek sevmedim full diyafram yapmışsın.kompozisyon diye birşey kalmamış.bazı fotoraflarında altın kural var sevdim.ayrıca kendine amatör demende saçma cunku elinde en az 5 bin lik ekipman var.tam fiyatlarına bakmadım ama 2 lensin oldugu garanti.elinde de iyi bir makine var.amatör olan adamın elinde bu kadar kaynak olmaz..
edit: 4. fotorafın aşa kısmını öldürmüşsün bence.orda kompozisyonu neye vermek istediğini anlayamadım.sadece bir yapraga vermek istemişsin ama fotorafın aşası cok bulanık oldugu için dikkatimi oraya veremedim.daha dogrusu orda neyi vurgulamak istedin ?
-
güzel resimler ama çok çalışman lazım hocam çook:D
-
ben güzel fotolar deyip geçcekdim ama yorumları okuynca anladım ki o fotolarda neler varmış ya .d
-
hocam ilk fotodaki neredeyse 5cm alan derinliği tokina'nın marifeti mi :)
ayrıca artık amatör deme kendine :) -
hocam çok mütevazisin. :D