Amatör Fotoğraflarım-5
-
Çok hoş fotoğraflar :)
Koyunlu olan bana kasap dükkanlarını hatırlattı.. Nerdeyse tüm kasaplarda bu tarz bi resim bulunuyo :D
-
Burası neresi güzel yere benzio
-
cihan görde feyz al :|
-
Resimlerden bursada çekilende var sanırsam zafer plaza falan çıkmış . Her zaman fotoğrafçılığa ilgim oldu fakat bir türlü şu makinelerden alıcak kadar param olmadı umarım birgün bende alıp başlarım . Resimler çok güzel olmuş yenilerini bekleriz hocam .
Edit büdüt : Zaten fotolar bursada çekilmiş daha yeni okudum :D
-
demek istediğim olay bu.renkler çok canlı ve gerçek.bende de foto mak var fakat çekilen fotolar bu kadar canlı cıkmıyor.anladıgım kadarıyla fotolar hdr.ben hdr programını açamıyorum o ayrı dava.açmaya çalıştıgım zaman bilgisayar hata veriyor çözemedim.onun dışında makinede polarize filitre var mı ? son olarak eet son foto benimde hoşuma gitmedi..
-
5. foto tablo gibi olmuş hocam
-
sen amatör olabilirsin yalnız makine profesyonel görünüyo hocam fotolar gayet hoş selametle ...
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
abi makina alamıyoruz kursamı gitcez bide :)
-----------------------------kursa gidin dememin sebebi kursta kendini tanıyosun fotoğraf anlamında ne çekmek istiyosun portre,manzara,konu filan..
inşlh güzel bi makina sahibi olursun bende bu makinamı borca girerek aldım hala ödüyorum.
koyunlu foto 3 haftadır benimde masaüstümde dinlendiriyo adamı :)
----------------------------Azmedersen alırsın hocam bende 3 sene once zenitle basladımhep halyalını kurdum dlsrnin simdi ikinci bi el buldum 700e isteyince oluyo bi sekilde :)
-
ileride bende cok şık bir fotograf makinesi alip bu tür fotolar çekeceğim..
Bu topraklarda çekilesi çok güzel yerler var :)
-
2 numarada biraz kadraj ve kompozisyon hatası var
6 Numarad kadraja gereksiz bir obje ( :))) fotoğrfçı ) girmiş
Ama genelde güzel karaler yakalmışsın...
Eskiden PERUTZ diye bir film vardı güzel canlı renk verirdi onlara benzemiş...