Amatör Photoshop Çalışmam "Adolf Hitler"
-
gözler üzerinde biraz çalışmalısın gözleri guzel yaptıgın surece durumu kurtarırsın gozler bence karakalem ve bu tarz çalışmalarda en önemli yer.Gözleri anlamlı bakar ve ışık olayını duzgun yaparsan agzı burnu yamukda olsa resim guzel gozukur.Bu resimde en cok goze batan hataları gozlerde ve kafasının duruşunda yapmıssın kulakları sanki ensesinden çıkıomus gibi duruyor kafasının duruşuda öksüz gibi bir garip olmuş:) Yinede tabletsiz birşekilde amator bir çizim oldugunu göz önüne alırsak başarılı sayılabilecek bir çalışma olmuş eline sağlık.
-

Biraz düzenledim kendime göre ama yine bişeye benzemedi :D
-
Yok yok iyi. Boşver sen söylenenleri. Çizim mi çizim? İnsana benziyor mu benziyor? Adolf Hitleri görebiliyor musun görebiliyorsun? O zaman bitti.. Kimse annesinin karnında öğrenmiyor çizmeyi. Ama gönül vermişsin bu işe bu bile kafi. Kuzenim grafiker, ben onu bildim bileli çizmeye hasta. Bir ara banada bulaştırmıştı beraber birşeyler çizmeye çalışıyorduk. Onun daha eski çizimlerine bakıyorduk. Hatırlıyorum, bir adam çizmeye çalışmış, adam tekme atacak, adamın ayağı eğri olarak ileri gidiyor :D Yani öyle sıfırdan piccasso çıkmıyor ortaya. Çalışmaya devam arkadaşım :)
-
Vesikalıklarda neden boynu bir açıyla çevirip kameraya baktırdıklarını hep merak etmişimdir.
-
Hatırlatmanın lüzumu varmıydı yav? Yatacam şimdi rüyama girecek herif! O emeği başka birinin resmine harca bence en azından bir değeri olur...
-
guzel olmus bro. ben cin ali bile cizemiyorum.
-
bence gayet pro :)
helal hocam
-
Önemli olan benzemesi bence tablet kullanılmamış sonuçta. Baktığında aaa Hitler dedirtiyo insana güzel çalışma hocam tebrikler.
-
sol göz sağ ile aynı büyüklükte olsun
başkalarının yazdığı biri anyaya biri konyaya bakması normal bir yere odaklamışsınzaten kafanı çevirmeden sağ tarafdaki bir noktaya odaklarsan gözler o durumu alır
amatörce ama güzel daha iyileri gelecek eminim
-
emo hitler olmuş bu :)