folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Amazon KINDLE Kullananlar

Amazon KINDLE Kullananlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı

Paperwhite iyidir hacı. Gayet tatmin edici.

++++mılyon 

onlarca defa yazdık her konuda gozunuz kapalı alın gencolar kindleturkiye com da uygun fıyatlarda ben 2 tane aldım istanbulbilisimden aldım oradan da alabılırsınız

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

https://www.amazon.com/Kindle-DX-Wireless-Reader-3G-Global/dp/B002GYWHSQ

şu güzel bişey bence alabilirsem bende bundan alacam dergi boy bu.

Ne Mutlu Türk Doğana..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Makalelerin vs. ciktisini almak yerine paperwhite'tan yardiriyorum; gezerken, kampta, yolda cok iyi..

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

Linkte olan klasik android tabletlerden.

Senden bundan almalisin

http://www.hepsiburada.com/kindle-paperwhite-2015-elektronik-kitap-okuyucu-4gb-pm-kkindle11

Kitap okumayi seviyorsan cok keyif alacaksin.

Bu Paperwhite 3(2015 edition). Birde belki Paperwhite 2(2014 edition)'i satana da denk gelirsin. İkisin farkı 2015'in ppi'si daha yüksek, biraz daha ince ve gece ışığı beyaz tonda. Bende 2014 var. 2014'ten daha memnunum. Çünkü gece ışığı sarımsı. Sarı ışık daha iyi benim için. Ppi farkı ise farkedilmiyo bence.

Ayrıca piyasada Kobo markası da var. Kindle sadece kendisine ait .mobi uzantılı kitapları açarken Kobo'da hem .mobi hem de .epub açabilirsin. Pdf'yi hepsi açıyo. Ancak Kobo'nun beğenmediğim yönü ekran solukluğu. Kindle daha önde bence onlardan.

.epub uzantili kitap bulupta Kindle'da okumak istersen Calibre adli program ile epub'i mobi uzantili hale cevirmen gerekli. cevirmek 1 dakika sürmüyo.

http://www.kindleturkiye.com/Kindle-Paperwhite-2015-satin-al

pp3 pp2 den daha ıyı ekrana sahıp ekran daha canlı kındleturkıyeden alabılırsın hepsıburada da yıne getıren fırma 

kılıf mutlaka al bırde ekranı telefon ekranları gıbı cam degııl tam olarka stıcker al ben baska bır 7 ınclık stıcker alıp kesıp yapıstırmıstım. satan konusunda kımse kındle satmaz kullanan kısı satmaz daha dogrusu 2. el olarak. 

satanlarda yuksek fıyat ıstıyorlar gıt sıfırını al ugrasma hocam .

kobo da dedıgın gıbı alınmaz . bu ısın piri amazon zaten baska yere bakmaya hiç gerek yok 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yeni konu açmak istemedim,usta Kindle kullanıcısı arkadaşlara bir sorum olacak

her güncellemede yeni version kindle kullanım klavuzu geliyor,kitapların arasında 6 tane kullanım klavuzu oldu :) evet klasörlerin içi boş sen yükle dedikten sonra wireless'ten yükleniyor lakin kullanım klavuzlarının kapakları ana sayfada kitap gibi görünüyor

bunları nasıl silebilirim ? kabloyla bilgisayara bağlandığımda ana klasörde kullanım klavuzları görünmüyor,Calibre'de zaten görünmüyor.

cihaz Paperwhite 3

Acaip derecede agresifim !
Toplam Hit: 2870 Toplam Mesaj: 16
amazon kindle