Amazon.Com Bilgisi Olan Var Mı ?
-
arkadaşlar burda bir ürün beğendim indirim gbi bişi var burdan bişi alınca vergi mergi layı luyo mu yada kargo ne kadara patlar :) gümlemeyelim sonra tecrübesi olan var midur :)
-
Amazon Türkiye'ye yollamıyor
-
amazon türkiyeye elektronik(telefon,ps3,kindle vs) parfumeri falan yollamıyor kitap gayet yolluyor ki ben 50$ lık bir kitabı getirttim.
hatta arkadaşım xbox ın kinectini bile getirtti. hem de 2günde yolladılar..
shipping parana göre değişir 2haftada da gelebilir 2günde de
-
amazonda bişey beğendim türkiyeye gönderip gönderilmediğini bulamadım alışveriş edenler yardım edeblirmi linki pm ile vericem
-
sadece bu site aracılıgı ile alışveriş yapabilirsin.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------onasıl olacak hocam şimdi istediğim ürün var indirime girmiş notebook saoğutucu nasıl alırım
-
archair23 bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------onasıl olacak hocam şimdi istediğim ürün var indirime girmiş notebook saoğutucu nasıl alırım
-----------------------------hocam amazon kitap dışında ürün yollamıyor türkiyeye , nybox sana sanki amerikada yaşıyormuşsun gibi bir isim ile adres açıyor ürün satın alıyorsun ve bunların oluşturdugu adrese kargolanıyor , bunlar ürünü aliyor almak istediğin başka şeyler varsa onlar la birleştiriyor ve evine türkiyeye kargoluyor
daha önce kullanmadım tetaylı bilgiyi o sitede bulabilirsin.
-
PanxeR bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------hocam amazon kitap dışında ürün yollamıyor türkiyeye , nybox sana sanki amerikada yaşıyormuşsun gibi bir isim ile adres açıyor ürün satın alıyorsun ve bunların oluşturdugu adrese kargolanıyor , bunlar ürünü aliyor almak istediğin başka şeyler varsa onlar la birleştiriyor ve evine türkiyeye kargoluyor
daha önce kullanmadım tetaylı bilgiyi o sitede bulabilirsin.
-----------------------------elektronikde mi gönderiyor mesela foto makinesi öyle ise süper bir şey
-
o site kargo ücreti alıyor pahaloya geliyor ölede
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------daha iyi bildiğin yol varmı
-
sunyy2003 bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------daha iyi bildiğin yol varmı
-----------------------------şuan için yok hocam ama bnm alıcağım ürün indirimliydi bu şeklde alsam türkiyedeki fiyata geliyor geçiyor hatta . Türkiyeden alırım daha iyi