Amazon'dan Alışveriş Yapan Arkadaşla
-
merhabalar arkadaşlar artık yurt dışından begendıgımız urunlerı almak ıstıyoruz.bır cesaret geldı nerden geldıyse de ıyı oldu ama bakalım sonu ne olacak.oncelıkle elektronık olmayanlardan başlayalım.bı canta begendık bkz adres su:http://www.amazon.com/Travelon-Travel-Wallet-Strap-Size/dp/B001CZL3BM/ref=sr_1_43?ie=UTF8&qid=1360273476&sr=8-43&keywords=small+man+bag sımdı bızamazon coma uye olacaz.normal yapı kredı kartımızla mı alım yapacagız yoksa paypal gıbı bır havuz sısteme mı? Dıger bır sorumsa kargo ucretı ne olacak vergı alınacak mı ? Yani toplam bu canta bıze kac turk lırasına mal olacak ya da cantadan ayrı kac dolar paramız gıdebılır? Gumruksuz kargosuz urunler var mıdır? Sorularım olursa burdan eklerım saygılar
-
hoca kusura bakmada siktiriboktan bir çanta taa usa den postalayacak ölme eşşem ölme
ne ile alırsan al farketmez ister kredi kartıyla ister paypalla
Allah bilir bu çanta türkiyede üretilip avrupaya gönderilmiştir :)
türkiyede alası dururken amk
neyse hesaplama için
www.xe.com -
çizik atayım bende çok meraklıyım bu konuda :D
-
DaveReed bunu yazdı
hoca kusura bakmada siktiriboktan bir çanta taa usa den postalayacak ölme eşşem ölme
ne ile alırsan al farketmez ister kredi kartıyla ister paypalla
Allah bilir bu çanta türkiyede üretilip avrupaya gönderilmiştir :)
türkiyede alası dururken amk
neyse hesaplama için
www.xe.com
hocam maksat ayagımız alıssın ogrenelım sonra elektronıge gececez ınsallah :D -
satıcıdan satıcıya değişir.
amazon'dan direk kredi kartı bilgilerini amazon'a vererek alışveriş yaparsın, sıkıntı olmaz güvenlidir.
kargo konusunda ise bir üyelik al, türkiye adresini gir, ürünü sepete ekleyip son aşamaya gel, görürsün son aşamada kargo dahil fiyatı.
-
Bende alacam birşeyler ama tırsıyorum . şimdi ürün 68 dolar kargo 58 dolar . S'kerim öyle işi. Yok mu ucuz kargo şöyle 3-5 dolara :D bide yok gümrükte
kalacak bir sürü para oraya . Hiç uğraşmam . Kafamdaki sorunlarıda kendi kendime çözmüş oldum şuan.
-
aliexpres iyi.onay vermeden para aktarilmiyor./paypal kaldirmiş expres--4-5 yildizli satıcılardan bak.
http://www.dinodirect.com/ birde burdan alışveriş yaptım.paypalle odeme yaptim.burdada ilginc olan kargo takip no icin 2 dolar istiyor.vermedim ben.secenegi sana birakiyor orda.ama paypale yazdim.kargo no vermedigini.45 günü gecirmeden itiraz edin dedi.kargoyu bekliyorum.25-30 günde gelmesse para iadesini isteyecegim.
-
husnuweb bunu yazdı
amazon'dan direk kredi kartı bilgilerini amazon'a vererek alışveriş yaparsın, sıkıntı olmaz güvenlidir.
kargo konusunda ise bir üyelik al, türkiye adresini gir, ürünü sepete ekleyip son aşamaya gel, görürsün son aşamada kargo dahil fiyatı.
yani alıyor gıbı yapayım adreste turkeyı seceyım bana altta yazar dıyorsun kargoyu demı hocam ? Bır de bu melet gumruge takılıyor mu 20 dolar bıle degıl? Takılırsa paramı gerı alabılrı mıyım kı? -
Amazon Tr'ye tüm ürünlerin gönderisini yapıyor mu yahu? :)
-
birde su var amazon.com la amazon.co.uk bunların ne farkı var ıkısnden de ne alırsak alalım aynı fıyata mı gelır farklı mı
-
rapidhacker550 bunu yazdıhusnuweb bunu yazdı
yani alıyor gıbı yapayım adreste turkeyı seceyım bana altta yazar dıyorsun kargoyu demı hocam ? Bır de bu melet gumruge takılıyor mu 20 dolar bıle degıl? Takılırsa paramı gerı alabılrı mıyım kı?75 euroya kadar, silah ve cep telefonu hariç geçiyor gümrükten.
ayrıca amazon türkiye'ye elektronik göndermiyor.
amerika yerine ebay'in avrupa sitelerini kullanmak türkiye için daha mantıklı duruyor.
amazon.co.uk'da bir seçenek olabilir.