Ambulans Drone

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek

Kendim drone yani multirotorlarla uğraşıyorum, şuan için böyle bir şey yapıldıysa bile çok yakın yerden kalkması lazım, en fazla 2 km mesafesi var, sinyal artırıcılarla hadi 4-5 km olsun, şuan için Türkiye de bu yapılamıyacak birşey değil fakat pil teknolojisinin gelişmesi lazım bu tarz cihazların çıkması için, 2 km den kalkıp geri dönünceye kadar şarzı anca yeter belki yetmez bile.

Buda cankurtaran drone

http://www.youtube.com/watch?v=fYHOB7qCjYk

Sperm Gibi Adamlar Var İnsan Olma İhtimalleri Milyonda Bir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Avrupa'da sehirde 2 km yakin yerde zaten hastane ler.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek
    TheMayk bunu yazdı

Kendim drone yani multirotorlarla uğraşıyorum, şuan için böyle bir şey yapıldıysa bile çok yakın yerden kalkması lazım, en fazla 2 km mesafesi var, sinyal artırıcılarla hadi 4-5 km olsun, şuan için Türkiye de bu yapılamıyacak birşey değil fakat pil teknolojisinin gelişmesi lazım bu tarz cihazların çıkması için, 2 km den kalkıp geri dönünceye kadar şarzı anca yeter belki yetmez bile.

Buda cankurtaran drone

Hocam kontrolcüler sürekli gelişmekte olduğundan, videoda da belirtildiği gibi bayanın tarifi veya telefonun bulunduğu nokta kordinaatları cihaz havalanmadan istasyonundan kontrolcüsüne kablosuz yüklenmekte olabilir. Kurtarıcı gideceği noktaya tek taraflı gönderilebilir, görevini yaptıktan sonra bir ekip tarafından ulaştığı noktadan alınabilir. Bu şekilde 2 km zorunluluğu ortadan kalkmış olur. Ayrıca bazı arkadaşların rüzgara karşı dirençsiz olur gibi yaklaşımları olmuş, alt-üst pervaneli modeller rüzgar direnci fazla olan modellerdir. Bu teknolojinin bana göre dezavantajı gps sinyalinin alınmasının güç olduğu noktalarda sıkıntı yaşanması olabileceği. Benimde kendimce küçük bir çalışmam var, pahalı bir uğraş olduğundan ve hatayı kabul etmeyip modelin kırımlar yaşamasından kaynaklı yavaş ilerleyen bir proje bu. Yakında paylaşmayı planlıyordum sizlerle, bu konu vesile oldu.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
Toplam Hit: 2346 Toplam Mesaj: 14