Amd İslemsin Isınıyor Cok Sıcak Dahada Sıcak Olucak
-
FORZA INTeL
-
EYTTTT BANLAYIN BU İBLİSİ:P
-
beni bi kere dövsene x11...
hani amd ye laf sallayanlara satir salliyomusunya salla bakim nasil salliyon :P
-
abicim benim evdeki CPU Athlon 2500Mhz , soğutucusuz ve fansız çıplak bi şekilde sabit 50 derecede çalıştırıyorum.... şaka şaka sakın denemeyin ama AMD den şaşan yoldan çıkmıştır demek ona göre :))
-
kabus bunu yazdı:
beni bi kere dövsene x11...
hani amd ye laf sallayanlara satir salliyomusunya salla bakim nasil salliyon :P
Yok be abi şaka yapıyorum sokiyim intele sana bir şey olmasın...Öle şeymi olur geyik yaptım -
bende takiliyom be olm ;)
-
Zaten en fazla takılırsın bi intelci Amd ciye ne yapabilirki.
HEUheuehueheu:P
-
intelci oldugumu kim söyledi eleman
kaholsun intel ,kahrolsun AMD
Yasasin Elbrus :)))
-
Yaw bu intel denilen şey aslında bi çeşit virüstür...
ben foruma ilk geldiğim zamanlarda sitenin %95 inde vardı bu virüs yayılmıştı.. Hepsini teker teker temizledim yanlız bi kabus bide gladio tedaviye karşı direnç gösteriolar :DDD
neyse dostların sizede doğru yolu gösterecem...
bide dün bi baktım decameron intel alacam dio.. Yanımda olsa parçalıacaktim ipneyi :D biz boşuna konuşuoz sanki buralarda!
-
benim geçen işlemcinin fanının enerji kablosu çıkmış. en başta bi hata verdi F1 deyip geçtim. yarım saat soora bilgisayar kapandı. açtım tekrar yeniden kapandı. monitör falan yazıodu hatada ne alakası var lan derken işlemci ekranına girdiğimde gördüğüm yazı beni şok etti 103 santigrat derece. bekledim bakalım artacakmı die 103.5 oldu kapattım. kasayı bi çıkardığımda gelen koku aynen bir plastiğin erimesi kokusuydu.