Amd Or Intel
-
Bi dedikodu çıkmış hala sürüyo.Amd al hocam pişman olmassın tamam amd usınıyo ee intelde ısınıyo xD Bayadr amd kullanıyorum herangi sorun yaşamadım.Hea önbellekleri düşük olur tek uygulama çalıştırdıın zaman canavar kesilirler fakat 1'den fazla uygulamada kasıntılar yaşıyabilirsin.Ama seviyorum amd yi:Xd
-
2 Gblık Ram monte etsem o kasıntıyı kesermi peki hocam
-
su anda corei7lein amd de rakibi yoktur ..Yeni çıkakcak amd phenom 2 920-940-945 bile nehaleme rakip olmazlar zaten çıkarılmadılar..
Q serisi için çıkarılacaklar..
Amdnin su anda dört çekirdekli hiçbir işlemcisi alınmaz..Hem cok guc ceker hemde o.c özürlüdür..
O.c yapmayı dusunuyorsanız en ucuza Q6600 alabilirsiniz..3.4Ghz gibi bir değerde fırtınalar estirecektir..Zaten default halde bile 9950 yi bile gecebiliyor..
3.4 ghzda ucacaktır..3.0ghzdaki phenom 2 940 ile karsılastırmalı testlerinde bile ustundur..Yani burdan anlıcanız core 2 mimarisi su anda en iyi mimariye sahiptir..
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
2 Gblık Ram monte etsem o kasıntıyı kesermi peki hocam
-----------------------------bnde 2gb ram kllnyrm.Hocam pek donanımdan anlamam benden iyi bilen arkadaşlar ynlşm varsa düzeltsinler.Ama o doğrudan işlemcinin önbelleğinin intele göre önbelleğinin düşük olmasından kaynaklanıyo ramla alakalı deil.
-
AMD