Amd"Ciler Hangi Antivirüsü Kullanıyor?
-
Arkadaşlar amd ile intel arasında bir performans farkı mevcut. İntel bazı hallerde uçarken bazı çok zorlu hamleleri amd ler zorlanmadan yapıyor. Yani bu performans farkına göre "özellikle su antivirus kullanılmalı, daha verimli oluyo" diyebilirmisiniz?
Mesela arkadaşımın birinde amd var ve bitdefender 9 kurduğumuzda pc kafayı yiyo. Oysa daha ağır nice programları ust uste çalıştırabiliyo. Benim ki ise intel ve ona oranla eski ve yavaş bi pc. Ama bit 9 fıstık gibi çalışıyo. Yorumlarınızı beklyorum.. -
onu bi reneye sormak lasım
-
valla işlemcinin markasına göre antivirüsün deişceini pek sanmıorum
-
abü sall ayaa bu konu en az 5 defa acıkdı abü size ne hangi av kullnaıyorsak hangisi uygunsa onu kullanıyorz al standart yazayım sana
kaspersky
avast
norton
symantec
mks
nod32
antivir
avg
bunalrı kullnaıyoruz abü işlemci ile ne alakası avr av nin az düşünüpde konu açın -
hoca arkadaş sordu cevap veremedim. Butun antivirusleri teker teker yukleyip deneyelim mi yani 2-3 hafta boyunca. Bilen varsa yazsın işte..
-
nod32 yi kullan farkı anlarsın :)
-
Ben amd sempron 3000+ 1.80ghz 1,00gb ram kullanıorum kaspersky 6.0 kullanıorum fazla bi kasıntı olmuor vs vs vs =P
-
avg belej edişın
vede hiçbir apgıreyd yapmıyorum
görünce kapıyorum =)
Allaha emanet gidiyoruz işte :) -
ertan sen amd mi için dedin
-
hocalar ne alakası var işlemcinin markasıyla, kasmıyor ve güzel temizliyor ve basit kullanımı var, o da nod32 dir
-
olm kullanmayın antivir falan... gereksiz 1 norton um var sürekli disabled durumda, ayarları bozuk açınca nete girmemi engellio e yapılamaz mı yapılır tabii ama disabled etmek daha kolay e silinemez mi? silinir tabii ama key istio, e bulunamaz mı bulunur tabii ama disabled etmek daha kolay.
Toplam Hit: 7791 Toplam Mesaj: 22