Amele E-Mailleri
-
Aşağıda istediğiniz türden email uzantısı alıp hem email hemde msn olarak kullanabilirsiniz. ücretsizdir :) ben hemen hemen hepsinden aldım kullandığım lordmax@mafya.com hehehhe
alkent.net , amele.com , anadol.net , aofnet.net , aruz.net , beytepe.net , bilkent.net , bogazici.net , boun.net , ceyhan.org , fintur.net , gazi.net , gediz.net , hisar.org , holyfire.com , iett.net , kuyu.net , lise.net , mafya.com , melek.org , metu.net , milliyet.net , nemrut.org , odtu.com , olympist.net , raksnet.org , sebil.com , telsim.org , turkcell.org , turnet.org
Adres : http://mail.amele.com/scripts/common/index.main?signin=1&lang=us
Not : reklam amaçlı koymadım maksat havanız olsun

-
nasıl yapıcamızıda anlatırsan sevinirim... sayfaya girdim ama....
-
-
bu sefer yaptım ama msn ye giremiyorum....
sokak_cocugu@amele.com
-
Lord_x_max bunu yazdı:
http://mail.amele.com/templates/common/us/username.htm
Güzel kardeşim verdiğin link çalışmıyo..!ben bu mafya.com uzantılı mail aldım fakat nasıl msnde kullanabilirim lütfen yardımcı olurmusun????
-
aldıysan son aşama olarak e-postayı doğrulaman lazım
adresine gir ondan sonra e-posta doğluma onayını yapıyosun iş bitiyo
-
lord efferim dağıt herkese
product by amele_2
deeeeermişim :D
-
he bu arada bu emailin serveri amele_2 de . yediğinizi her haltın sorumluluğu amele_2 ye aittir

© 2005 amele_2 Corporation.
Tüm hakları saklıdır. zuhahahah -
Lord_x_max bunu yazdı:
he bu arada bu emailin serveri amele_2 de . yediğinizi her haltın sorumluluğu amele_2 ye aittir

© 2005 amele_2 Corporation.
Tüm hakları saklıdır. zuhahahah
ehehehheh ewt servr bende hatta girenlerin ip sini fln alıyom log tutuyom sonra hesaplıyom yerini tam adresi kapı numarasına kadar buluym sonra mit e veriyom :D@mit ya hani o açıdan :D:D:D -
Güzel bi fikir. Domainlerde karizma :) mafya.com falan..
-
amele_2 bunu yazdı:
ehehehheh ewt servr bende hatta girenlerin ip sini fln alıyom log tutuyom sonra hesaplıyom yerini tam adresi kapı numarasına kadar buluym sonra mit e veriyom :D@mit ya hani o açıdan :D:D:D
amele sen çok çalışıyon bee hakkını vermek lazım