Ameliyat Olcam
-
1 aydır baş ağrısı yüzden akşam 1hafta önce işten cıkınca evin orda özel bi hastanenin aciline gittim dedim hocam böyleyen böyle durum bana bi ağrı kesici verdi kullan ağrı oldugunda gecer felan 1 gafta felan oldu geçme olmadı bugun gene o hastanenin K.B.B sine gittim filim felan cektiler dedi hoca senın burnunda Et var kescez alcaz asıl olay ben bu yasıma kadar ameliyat olmadım korkum ondan doktor ameliyat dedi bende nabız 300 ameliyat olan 1 kac kişiye sordum ameliyatda bişey yokmuş ama sonrası cok fena dediler burun ameliyatı olan müdid varmı okadar felanmı ameliyattan sonra ?
-
Fazla detayını bilmiyorum ama bir arkadaşım olmuştu benim, canlı canlı yapıyolar demişti onu hatırlıyorum...
-
ben söyledim Hocam beni uyutmanız lazım felan dedim yoksa imkan yok olamam :D
-
hoca şimdiden geçmiş olsun burun deyince hep michael amca aklıma geliyor

-
Aynı olay bizdede vardı kardeşim çok basit bir ameliyat hastaneye göre değişir tabi hastane iyiyse Doktorlara güveniyorsan paşalar gib iameliyat ol derim çünkü et çok sıkıntı...
Ameliyatta korkulcak hiç bir şey yok.. Seni Uyuturlar Kalktığında burunundan çıkan eti sana iade ederler (=
Saygılar
-
narkoz vermeselerde merak etme uyuşturucunun etkisiyle kafan iyi oluyo :D
-
Sadece lokal anestezi, tamamen uyutucaklarını sanmıyorum yada olabilir, hastaneye niye sormadın....
-
burnundaki etin baş ağrısı yapması ilginç, bence başka bir görüş daha al büyük bir devlet hastanesinden hatta mümkünse üni hastanesinden
-
benimkisi esnetik felan deil fena baş ağrısı yapan bir et parçasıymış
-
ben yarın olucam ameliyat burun devilasyon problemi anlatırım :)
-
burnundaki etin baş ağrısı yapması ilginç, bence başka bir görüş daha al büyük bir devlet hastanesinden hatta mümkünse üni hastanesinden
________________________________________________________________________________________________________________
Hocam hastaneye güveniyorum ameliyat yapıcak doktoruda tanıyorum