American Pie Hole İn One 2010 Dvdrip
-
altyazısı felan var mı peki. uyumlu mu. görüntü kalitesinde bozulma var mı, ses gecikmesi vs varmı
-
film karaborsa beyler :D
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
altyazısı felan var mı peki. uyumlu mu. görüntü kalitesinde bozulma var mı, ses gecikmesi vs varmı
-----------------------------kalitesi fena değil. seste herhangi bir sorun görmedim.. alt yazısına bakayım bulabılırsem haber verırım.
edit: alt yazı divxplanet ve divxfoerver da yok. oralarda yoksa başka bir yerde olacagını dusunmuyorum..
-
yuh bütün sitelere yayılmış dublaj diye
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yuh bütün sitelere yayılmış dublaj diye
uploadere sovmek gerek :D -
Uygun olmayan bi' altyazı indirip, altyazıyı KM Player yada BS Player'da rahatlıkla senkronize edebilirsiniz, reklam kesintisi falan olmayacağından birkez düzeltme tüm filmi götürür.
-
Ashitaka bunu yazdı:
Uygun olmayan bi' altyazı indirip, altyazıyı KM Player yada BS Player'da rahatlıkla senkronize edebilirsiniz, reklam kesintisi falan olmayacağından birkez düzeltme tüm filmi götürür.
-----------------------------hacı filmin piyasada hiç alt yazısı yok..
-
dursun kenarda
-
Gharzvog bunu yazdı:
Ashitaka bunu yazdı:
-----------------------------hacı filmin piyasada hiç alt yazısı yok..
he yaw ben de bulamadım :/ ingilizcesi iyi olan müridler şunu çevirseler de biz de onlara hayır duası göndersek :F -
bakarız