folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Amerika Gerçekten Ay"A Gitti Mi?_?

Amerika Gerçekten Ay"A Gitti Mi?_?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    beyler bence gittiler.. ama bu görüntüler fake olabilir. bu da gösterirki orada belki de canlı izine rastladılar ne bilim bizden saklamak istedikleri bişeyler vardı da o yüzden fake görüntü vermiş olamazlarmı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    dalgalanan bayrak özel bi bayrak, normal bi bayrak deil :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Ne var yani... Dünyayı Kurtaran Adamda güneş sisteminin dışına çıktı hem de türk :)))

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    kozanaybar hocanın dediğine ek olarak,nasa amcaların söylediği ayda rüzgar olmadığı için dalgalanıyor görüntüsü vermek için bayrağın içine tel ve destek monte edilmiş diye bir beyanat verdiklerini hatırlıyorum.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tamam gitmiş yada gitmemiş olabilirler ama madem atıyorsunuz biraz destekli atın.Gölge olayını bilmem.Ama yok resmi kim çekti,bayrak dalgalanıyordu falan bunlar sırf uydurulmak için yazılmış şeyler..

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    zenginin malı zügürdün çenesini yorarmış.....

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    BuZuL o zman zengin ne derse kabul edelim okey diyelim..Olay zenginin malı değil ki ne alaka..Hayatta herşeyi sorgulamamız gerektiği gibi bunu da sorguluyoruz neyi yanlış.Ayrıca bu ciddi bir konu..Bölgesel değil,Uluslararası bir konu bu sebepten bütün dünyayı ilgilendiriyor..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    abi tamam tartışacaksın tabiki o zengin dediğimiz ülke aya ayak basmadı diyorsunuz nasıl oluyor bu iş a.k nasa bu boru değilki.
    adamlar boktan bi projeye bile milyonlarca dolar harcayabiliyor gözümüzle görmedik tabiki abd nin aya gitmediğini ama fotografları cartı curtu var gitmedi demek çok saçmageliyor hacı bana ne bilim yani adamlar marsa araç yolluyor :) aydan dünyaya asansör indirecekler falan filan bir sürü şey var bence çıktı bunlar aya :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 2791 Toplam Mesaj: 19