Amerika Icın Ds-160 Formu Dolduran Varmı Daha Once ?
-
Bir kac yerde takıldım yardım lazım ınternetdeki videoları ızledım ama ıkna edıcı olmadı bılgılı arkadaslar varmı.
-
yaz dostum takildigin yerleri. hatirladigim kadariyla yardimci olayim
-
mizahi bunu yazdı
yaz dostum takildigin yerleri. hatirladigim kadariyla yardimci olayim
+1
-
Ben pasaport u newyork turk konsoloslugundan almıstım 10 yıllık olarak bu aşşadakı bolume ne yazacagım yardımcı olabılecek kımse varmı ?
h2run tarafından 20/Tem/15 00:53 tarihinde düzenlenmiştir
-
h2run bunu yazdı
pasaport kısmında sorun yasıyorum varmı suan yardımcı olabılecek kımse ?
150 liraya kiy http://www.vizeworld.com/ yaptir. Simdiye kadar 10 kisi gonderdim. Hic biri geri donmedi. madem abd hedefin var.
-
scarletbeard bunu yazdıh2run bunu yazdı
150 liraya kiy http://www.vizeworld.com/ yaptir. Simdiye kadar 10 kisi gonderdim. Hic biri geri donmedi. madem abd hedefin var.
Parasında degilim üstad benım calıstıgım sırket vardı adamlarla iletişime gecemedım bir turlu bide araya bayram felan gırdı bu adamlar kım nerden ? saglam yaparlarmı
-
scarletbeard bunu yazdıh2run bunu yazdı
Parasında degilim üstad benım calıstıgım sırket vardı adamlarla iletişime gecemedım bir turlu bide araya bayram felan gırdı bu adamlar kım nerden ? saglam yaparlarmı
-
Ailemdeki herkes için (4 kişi) 3 yıl önce oturup götüm çıkana kadar doldurmuştum.
Verdiğin resimde nereyi sorduğunu anlamadım ama zaten hepsi pasaport üzerinde yazar.
Gene söyleyeyim:
Pasaport eğer normal bordo pasaport ise regular.
Pasaport number zaten pasaportun isminin yazdığı ilk sayfasında yazar onu gireceksin.
Country that issued kısmı türkiye olacak. Burası önemli gidip ABD yapma sakın çünkü vatandaşı olduğun sana pasaportu düzenleyen ülkeyi soruyor.
sonra aşağıda pasaportu düzenlettirdiğin yer için yazdıklarından ülke doğru, şehir new york, eyalet(state) new york olacak.
torpedo_XL tarafından 20/Tem/15 01:41 tarihinde düzenlenmiştir -
harunum pasaport numarasi o
U ile baslayan numara. pasaportun her sayfasinda yazar
-
Issue country turkey
aldigin yer new York. Bu bilgilerin Hepsi pasaportunda yaziyor
-
torpedo_XL bunu yazdı
Ailemdeki herkes için (4 kişi) 3 yıl önce oturup götüm çıkana kadar doldurmuştum.
Verdiğin resimde nereyi sorduğunu anlamadım ama zaten hepsi pasaport üzerinde yazar.
Gene söyleyeyim:
Pasaport eğer normal bordo pasaport ise regular.
Pasaport number zaten pasaportun isminin yazdığı ilk sayfasında yazar onu gireceksin.
Country that issued kısmı türkiye olacak. Burası önemli gidip ABD yapma sakın çünkü vatandaşı olduğun sana pasaportu düzenleyen ülkeyi soruyor.
sonra aşağıda pasaportu düzenlettirdiğin yer için yazdıklarından ülke doğru, şehir new york, eyalet(state) new york olacak.
eywallah uste senın dedıgın gıbı yaptım