folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Amerika İncirlik Üstünde Ne Halt Yiyor ?

Amerika İncirlik Üstünde Ne Halt Yiyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    evet arkadaşlar bilindiğiniz gibi amerikanın türkiyede bir toprağı var adıda incirlik üstü yönetimi tamamen onların elinde sizce içerde ne yapıyorlar ?

*Ben bu konu hakkında biraz araştırıp bişeyler buldum ama kaba taslak sizce ne bok yiyorlar orda ?

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    ya türkiye dediğimiz yer ztn zamanla iyice küçük amerika olacak..
    temeller atıldı iyice..

şuan orda ne yapıldığının önemi yok bence.adamlar kendi üssü gibi kullanıyo orayı.Amerikadaki kendi üslerinde ne yapıyosa burdada onları yapıyolardır.Belki kendi ülkeleri olmadığı için daha pis davranıyolardır.. .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    poker tavla okey faln oynuyolar hoca.. ciddiyim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    eskiden osmanlı nasıl ki çimpe ve belgrad'ı elinde tutup üs olarak kullanıyorsa ve sefer sırasında önden dalıyorsa onlarda doğru zamanı bekliyor. sözde tam bağımsız türkiyemin toprağında kendine bağımsız bir gavur üssü. ne garip :)

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    arkadasım ora amerikan topragı deil nato'nun ama nato da burayı amerkiya devretmiş bolge jandarması olsun diye dunya nın yer yerinde oldugu gibi. ne yaptıklarına gelince ucak ikmali cevredeki ucak gemilerinde bulanan ucaklrın gunluk bakımı bide noktasal operasyonlar icin ust ırak isgalinden sonra pek onemi kalmadı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metehan
    Metehan's avatar
    Erkek
    yaw incirlik bzm ora. bi s2m yapmıolar aslında 2 de bir ucak inip kalkıor belkı içerde yıgınak gibi bişe vardır girmedım içine ama zırt pırt ucak kalkıor.bzn yolda da zenci askerlerını goruos

HackHaber . Com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3N7R1K4
    3N7R1K4's avatar
    Erkek
    Adamlar orayı guantanamo veya diger hapishanedeki esirleri nakletme icin kullaniyor.gecenlerde kacırılan iranli diplomatida incirlik ustunden kacirdilar diye bi haber cıkmıstı aslı warmı bilinmez ama adamlar bisiler douyor bence
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    kesin nükleer silahlarıda orda saklarlar iranada yakın...

l enfer c est les autres Sartre ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metehan
    Metehan's avatar
    Erkek
    hocam belkı ıncırlıge aranızda en yakın olan benım.radyocuyum adan da bi yerel radyoda program sunuorum.yok ole bişe incirligi de net gouom burdan.ama sanmıom esir falan.ReaL bazukayı ver hele sıkım sunlara aq menzilde tam:D

HackHaber . Com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    scuderia şeetmiş
    kesin nükleer silahlarıda orda saklarlar iranada yakın...
    -------------
    hocam zaten gizli bişey degil bu. incirlikte 90nukleer başlık var. bunların 40tanesinin kullanım hakkı türkiyede olmak üzere orda konuslandırılmıs durumda. yani bu bilinmeyen birşey degil. orası amerikan topragı falan diyenler olmus. alice harikalar diyarında sandınız kendinizi heralde ne topragından bahsediyosun. orası sadece abdnin kullanımına acık. orada türk askeride gorev yapıyor. geçen sene türk yüzbaşı silahla dolaşan abd askerlerine silahlarını bırakmalarını soylemiş, abd askerleri bırakmayınca türk askerlerine emir verip ellerinden silahları aldırmıstır. demekki bilmeden konusmamak lazım orası ne abd topragı nede sadece abd askeri var. abd hava kuvvetlerinin kullanımına açık bir türk hava üssü.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Incirlige girip askerlerle futbol maci yapmis birisi olarak ,ir2 nin dedigi dogru adamlar turk kahvelerindeki gelenegi yasiyorlar :) ,pek birsey yaptiklari yok,hatta canlari sikildikca gidip adananin gazipasasinda surten tikkyleri gidikliyorlar :)

Adana'nin veya Adanalilarin incirlikle ilgili tek sorunu evi alana yakin olanlarin ucak sesinden rahatsiz olmalari :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 3160 Toplam Mesaj: 16