folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Amerika Newyorkda Kalicak Yer Ve Ucuz Ucak Bileti Lazim

Amerika Newyorkda Kalicak Yer Ve Ucuz Ucak Bileti Lazim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam amerika vatandaşı değilsen bi şu anlattıkların çok saçma geldi bana açıkcası. Vize almak zaten bi dünya işte amerika için hele bi de uçak rezarvasyonu yapmamışsan hayatta almazlar sana sen cuma günü gidecem diyorsun çok ilginç

ben de anlamadım arkadaşa pm ile sordum ama, büyük ihtimal sarhoşken falan açtı konuyu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayir herif bi de  bir gunde konsolosluk isini hallediyo bu da imkansiz cunku bu adamin en az 1 milyon dolari olnasi lazim imkani yok bir milyon dolari olan adam tbtye girip taksi parasi sormaz ayriyetten en zor vize veren ulke amerika  ben bile siktiri boktan polonya icin 1 hafta onceden ucak biletimi rezerve edip ecraklarimi hazirlayip randevu aldim hersey titizlikle hazirladigim halde piclik yapip ogrenci oldugum halde burslu gittigim halde bana banka hesabimi sordular daha sonra banka defterimin fotokopisini verince ogrenci olmama ragmen neden hesabimda buyuk miktarda para oldugunu sordular 1 saat boyunca yani ne bilim biraz atip tutuyormussun gibi geldi hocam

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam amerika vatandaşı değilsen bi şu anlattıkların çok saçma geldi bana açıkcası. Vize almak zaten bi dünya işte amerika için hele bi de uçak rezarvasyonu yapmamışsan hayatta almazlar sana sen cuma günü gidecem diyorsun çok ilginç

neden cok sacma geldı :) bugun gırdım vızey aldım 1 hafta ıcın pasaportum elıme gelcek onun  ıcın ev ve ucak bıletı lazım bunun neyınde sorun var ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hayir herif bi de  bir gunde konsolosluk isini hallediyo bu da imkansiz cunku bu adamin en az 1 milyon dolari olnasi lazim imkani yok bir milyon dolari olan adam tbtye girip taksi parasi sormaz ayriyetten en zor vize veren ulke amerika  ben bile siktiri boktan polonya icin 1 hafta onceden ucak biletimi rezerve edip ecraklarimi hazirlayip randevu aldim hersey titizlikle hazirladigim halde piclik yapip ogrenci oldugum halde burslu gittigim halde bana banka hesabimi sordular daha sonra banka defterimin fotokopisini verince ogrenci olmama ragmen neden hesabimda buyuk miktarda para oldugunu sordular 1 saat boyunca yani ne bilim biraz atip tutuyormussun gibi geldi hocam

Usta kım dıyor 1 gunde halledıldı dıye ? 2012 kasımdan berı bu ıslerle ugrasıyorum work and travele gıdıcekdım olmadı dil okuluna gıdıyorum.Parayla vızenın ne alakası var hesabında dunya kadar parası olan adamlar vızeyı alamıyor parayla bu ısın alakası yok kendını ınandırmayla var alakası. Ogrencıyım Maddi gelirimde kendıme anca yetıyor. Ayrıca ıckı felanda kullanmıyorum.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

adam ucuz uçak bileti sormuş, millet bana saçma geldi diyo, varsa bilet söyle yoksa sana saçma gelip gelmediği bizi ilgilendirmez ki haksızmıyım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

amerikaya yozgata gidermiş gibi gidiyosun biraz garip geldi

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Bilet: skyscanner.com.tr

Kalacak yer: couchsurfing.com

Şu an için bulabildiğim en ucuz bilet 13 temmuz için Sabiha Gökçen-JFK iki aktarmalı Royal Air Manoc havayolları ile, tek yön her şey dahil 1080 tl. Gidiş tarihin esnekse bir hafta sonrasına bakın ve promo bilet kovala derim.

izzmarit tarafından 09/Tem/13 09:25 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Bilet: skyscanner.com.tr

Kalacak yer: couchsurfing.com

Şu an için bulabildiğim en ucuz bilet 13 temmuz için Sabiha Gökçen-JFK iki aktarmalı Royal Air Manoc havayolları ile, tek yön her şey dahil 1080 tl. Gidiş tarihin esnekse bir hafta sonrasına bakın ve promo bilet kovala derim.

Hocam dedıgın sayfaya baktım en ucuz 1410tl felan sen nasıl buldun o fıyata?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

Toplam Hit: 2422 Toplam Mesaj: 20