Amerika Newyorkda Kalicak Yer Ve Ucuz Ucak Bileti Lazim
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam amerika vatandaşı değilsen bi şu anlattıkların çok saçma geldi bana açıkcası. Vize almak zaten bi dünya işte amerika için hele bi de uçak rezarvasyonu yapmamışsan hayatta almazlar sana sen cuma günü gidecem diyorsun çok ilginç
ben de anlamadım arkadaşa pm ile sordum ama, büyük ihtimal sarhoşken falan açtı konuyu.
-
hayir herif bi de bir gunde konsolosluk isini hallediyo bu da imkansiz cunku bu adamin en az 1 milyon dolari olnasi lazim imkani yok bir milyon dolari olan adam tbtye girip taksi parasi sormaz ayriyetten en zor vize veren ulke amerika ben bile siktiri boktan polonya icin 1 hafta onceden ucak biletimi rezerve edip ecraklarimi hazirlayip randevu aldim hersey titizlikle hazirladigim halde piclik yapip ogrenci oldugum halde burslu gittigim halde bana banka hesabimi sordular daha sonra banka defterimin fotokopisini verince ogrenci olmama ragmen neden hesabimda buyuk miktarda para oldugunu sordular 1 saat boyunca yani ne bilim biraz atip tutuyormussun gibi geldi hocam
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam amerika vatandaşı değilsen bi şu anlattıkların çok saçma geldi bana açıkcası. Vize almak zaten bi dünya işte amerika için hele bi de uçak rezarvasyonu yapmamışsan hayatta almazlar sana sen cuma günü gidecem diyorsun çok ilginç
neden cok sacma geldı :) bugun gırdım vızey aldım 1 hafta ıcın pasaportum elıme gelcek onun ıcın ev ve ucak bıletı lazım bunun neyınde sorun var ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hayir herif bi de bir gunde konsolosluk isini hallediyo bu da imkansiz cunku bu adamin en az 1 milyon dolari olnasi lazim imkani yok bir milyon dolari olan adam tbtye girip taksi parasi sormaz ayriyetten en zor vize veren ulke amerika ben bile siktiri boktan polonya icin 1 hafta onceden ucak biletimi rezerve edip ecraklarimi hazirlayip randevu aldim hersey titizlikle hazirladigim halde piclik yapip ogrenci oldugum halde burslu gittigim halde bana banka hesabimi sordular daha sonra banka defterimin fotokopisini verince ogrenci olmama ragmen neden hesabimda buyuk miktarda para oldugunu sordular 1 saat boyunca yani ne bilim biraz atip tutuyormussun gibi geldi hocam
Usta kım dıyor 1 gunde halledıldı dıye ? 2012 kasımdan berı bu ıslerle ugrasıyorum work and travele gıdıcekdım olmadı dil okuluna gıdıyorum.Parayla vızenın ne alakası var hesabında dunya kadar parası olan adamlar vızeyı alamıyor parayla bu ısın alakası yok kendını ınandırmayla var alakası. Ogrencıyım Maddi gelirimde kendıme anca yetıyor. Ayrıca ıckı felanda kullanmıyorum.
-
adam ucuz uçak bileti sormuş, millet bana saçma geldi diyo, varsa bilet söyle yoksa sana saçma gelip gelmediği bizi ilgilendirmez ki haksızmıyım
-
amerikaya yozgata gidermiş gibi gidiyosun biraz garip geldi
-
Bilet: skyscanner.com.tr
Kalacak yer: couchsurfing.com
Şu an için bulabildiğim en ucuz bilet 13 temmuz için Sabiha Gökçen-JFK iki aktarmalı Royal Air Manoc havayolları ile, tek yön her şey dahil 1080 tl. Gidiş tarihin esnekse bir hafta sonrasına bakın ve promo bilet kovala derim.
izzmarit tarafından 09/Tem/13 09:25 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
Bilet: skyscanner.com.tr
Kalacak yer: couchsurfing.com
Şu an için bulabildiğim en ucuz bilet 13 temmuz için Sabiha Gökçen-JFK iki aktarmalı Royal Air Manoc havayolları ile, tek yön her şey dahil 1080 tl. Gidiş tarihin esnekse bir hafta sonrasına bakın ve promo bilet kovala derim.
Hocam dedıgın sayfaya baktım en ucuz 1410tl felan sen nasıl buldun o fıyata?
-
up