Amerika Pkk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Bauer bunu yazdı:
    -----------------------------

adam ne diyo, siz yaştan baştan geyiğe sarıyorsunuz.

+1

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

varmak istediğin yer ne onu anlamadım yani bu konuyu açma amacın ne ? Ayrıca yaşın 17 cocukluk dediğin ne zamandı tam olarak :)

geçen sene demiş :) 1 yıl önce ayrıca herkes yaşını doğru yazmıyr benim doğru adım da soy adım da :)

çok değil geçen seneye kadar tayyep yanlisiydim ama tabii çocuklukta kaldi o. demiş de ondan şey ettim :)

laf sokma çabanın peşinden ileteyim aklım başıma geldi diyor ayrıca insanlardaki herkesi aynı yaşta gelişiyo kabul etme çabasını anlamış değildim zamanında sizle çok alay edildi heralde? 14 yaşındayım evet ergen bi beynim olabilir ama kendime ait görüşlerim ve kendime ait bir kişiliğim var şimdi daha iyi anlıyor musun hocam ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

saqeslanger bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

varmak istediğin yer ne onu anlamadım yani bu konuyu açma amacın ne ? Ayrıca yaşın 17 cocukluk dediğin ne zamandı tam olarak :)

geçen sene demiş :) 1 yıl önce ayrıca herkes yaşını doğru yazmıyr benim doğru adım da soy adım da :)

çok değil geçen seneye kadar tayyep yanlisiydim ama tabii çocuklukta kaldi o. demiş de ondan şey ettim :)

laf sokma çabanın peşinden ileteyim aklım başıma geldi diyor ayrıca insanlardaki herkesi aynı yaşta gelişiyo kabul etme çabasını anlamış değildim zamanında sizle çok alay edildi heralde? 14 yaşındayım evet ergen bi beynim olabilir ama kendime ait görüşlerim ve kendime ait bir kişiliğim var şimdi daha iyi anlıyor musun hocam ?

Hacı abi kafan mı güzel kimsenin yaşıyla dalga geçmiyoruz olayı anlamaya çalışıyoruz arkadaşın ilk mesajda nerden nereyi sorduğunu pek anlamadığım için biraz irdeledim tam olarak neyi soruyor diye

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

sıkıldım komplo teorilerinizden, bana gerçekleri verin.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:

sıkıldım komplo teorilerinizden, bana gerçekleri verin.

http://www.tahribat.com/Forum-Daglica-Da-Catisma-7-Asker-Sehit-160177/9/#1885616

al sana gerçek.

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

1 senede ne değiştiki

2002 den beri yüzlerce pırlanta abin şehit oldu

boşver sen tayyip amcanı tutmaya devam et...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Olum ne gereksiz adamlar var burda ya.İyice cıvıdı herkes.Her açılan konuya neden bu konuyu açtın,çok gereksiz falan.Abi adam açıyorsa vardır bi derdi,eğer cidden gereksizse yönetim siler,sizene ki?Ayrıca yaşla dalga geçiliyor yaşı ufak olanların konularında.Akıl yaştaa değiş baştadır.Yaşın büyükse ve hala yaşı küçük olanlara farklı muamale yapıyorsan,akıl yaşına bakacaksın.

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

tayyipin ve pkk'nın amerikanın maşası, amerikanın da israil maşası olduğunu bil yeter.

geçen gün de tartışmasını yaptık başka bi konuda, bu hükümet maşa ve başta olduğu sürece terör bitmez.

pkklıların(bdp) bu hükümette olduğu kadar rahat olduğu bi yer yok. her istedikleri her yapmak istedikleri teker tekeeer yapıldı/yaptılar.

ülkenin gelişmesini engellemek için herşey yapılıyor. aselsan. noldu? %51 i israil e satıldı. üstelik üretimleri genişleyip, orduya kendi içimizde takviye yapmaya başladıktan sonra.

aselsan mühendislerine noldu? 3üde intihar etti. bok intihar etti, 3 ü de ölümünden önce(bizim de anka dan önce) amerikadan ya da israilden aldığımız savaş uçaklarının yazılımlarını çözdükleri, içlerinden müttefikleri dışındakilerii isterlerse müttefiklerinin bile dost ülkeler dışına çıkarabileceklerini çözmelerinden dolayı ÖLDÜRÜLDÜLER. kaldı ki israil müttefikimiz, dostumuz olmadığı halde müttefik ülkeler arasında görülmekteydi.

yani anlıyacağın dostum, amerika-tayyep-israil-pkk, bermuda şeytan dörtgeni.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

tayyipin ve pkk'nın amerikanın maşası, amerikanın da israil maşası olduğunu bil yeter.

geçen gün de tartışmasını yaptık başka bi konuda, bu hükümet maşa ve başta olduğu sürece terör bitmez.

pkklıların(bdp) bu hükümette olduğu kadar rahat olduğu bi yer yok. her istedikleri her yapmak istedikleri teker tekeeer yapıldı/yaptılar.

ülkenin gelişmesini engellemek için herşey yapılıyor. aselsan. noldu? %51 i israil e satıldı. üstelik üretimleri genişleyip, orduya kendi içimizde takviye yapmaya başladıktan sonra.

aselsan mühendislerine noldu? 3üde intihar etti. bok intihar etti, 3 ü de ölümünden önce(bizim de anka dan önce) amerikadan ya da israilden aldığımız savaş uçaklarının yazılımlarını çözdükleri, içlerinden müttefikleri dışındakilerii isterlerse müttefiklerinin bile dost ülkeler dışına çıkarabileceklerini çözmelerinden dolayı ÖLDÜRÜLDÜLER. kaldı ki israil müttefikimiz, dostumuz olmadığı halde müttefik ülkeler arasında görülmekteydi.

yani anlıyacağın dostum, amerika-tayyep-israil-pkk, bermuda şeytan dörtgeni.

1- bu terör 27 senedir var 10 senedir tayyep var madem akp varken bitmez geri kalan 17 senede neden bitmedi?

2-senelerce asimile taktigi kullanıldı kürdü kürde kırdırmak için uğraşıldı noldu?

3- Aselsanın satıldıgı külliyen yalan. Tsk yı geliştirme vakfıdır orası kar amacı gütmez belli bir kuruluş amacı var ki eski bir aselsan çalısanı haberi yalanladı konusmamızda.

İsrail konusunda haklısın.

4- Tayyip amca nezaman yurt dışında özelliklede  obamayla bi görüşme yapcak olsa bu çakallar Aslanlarımıza saldırıyo!

Bence son demlerini oynuyo pkk bitecek yada başka bi kılıga bürünecek geri plana çekilip.

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Bunu Tayyip Erdogan ile ilişkilendirme Tayyip Getirmedi terörü pkk yi ergenekonu 1980 lerde başladı

2000 lere kadar 35.000 insan öldü tayyip varken de öldü tayyip gidince de kim gelirse gelsin ölecek çünkü bu ülkede kardeş dedigimiz ekmegimizi yiyp bize hainlik yapanlarda hep olacak israil gibi destekcileri yunanlar gibi ermeniler gibi rumlar gibi  vede birçok sebep osmanlıdan bu yana cumhurriyetten  bu yana bu hep var iktidar sorunu degil ülke sorunu devlet sorunu zihniyet sorunu

Ayrıca böyle Kürtlerde Var

http://www.haber7.com/guncel/haber/893513-sehitin-ailesinden-gizledigi-sir-ortaya-cikti

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 5321 Toplam Mesaj: 35