folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Amerika Yok Edilebilirmi?

Amerika Yok Edilebilirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

herkese iyi günler sayın müridler benim kafama bi soru takıldı size danışiyim dedim dershanede tarih

öğretmenizmiz bize, unutmayın çocuklar bi devlet en parlak dönemini yaşamışsa

sonu yakın bir zamandadır dedi peki sizce amerika en parklak dönemini yaşadımı??

hep amerika başka ülkelere saldırıyo peki bi ülke amerikaya saldırsa amerika

yok ola bilirmi ???

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bi ülke amerikaya saldırırsa dediğin ülke eğer TÜRKİYE olursa. ozaman yok edilebilir. anladınız siz onu :C

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    sular altında kalana kadar hayır :S

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    amerika bugünün şartlarında sadece İÇ SAVAŞ ile yıkılır. yani ya siyah beyaz lçatışması yada ne bilim fakir zengin mesela böle bi iç savaş ile ancak yıkılır
    yoksa bu günün şartlarında imkansız ne türkiye ne bi başkası :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    niye yok olmasınki bi tür biçimi vardır,iran a sataşması sonu olabilir,şu olabilir bu olabilir ama sanmıyorum ya tarihçinin ütopyası büyük ihtimal o.
    yani osmanlı Fatih döneminde de parlak dönemlerini yaşadı ama yaklaşık 550 yıl sonra yıkıldı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

.mina bile konulabilir :)

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Valla adamların neler yapabiliceğini gördük (Irak ve Afganistan) bi şey yapamadılar Afganistan bile zor alındı Irak alındı denemez böylece o salakların teknolojisi bol silahları kullanamadığını gördük Amerikayı Rus+Çin+Türkiye bu 3 ülke o devleti düm düz eder :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

osmanlı gibi bi imparatorluk bile dağıldı amerikeada kim.. amerikayı zenci müslümanlar yıkacak aha

yazı bi yere bu lafımı

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

Turk Silahlı Kuvetleri Ve Hava Kuvvetlerinin Önünde Durabilecek Bir Ülke Tanımıyorum America Dediğiniz Ulkenin O Aciz Para İle Tutulan Fazla DOping Ve Domuz Eti İle Beslenmiş Olan O yavruları Bizim Ülkemizin Asil Subayları Egitiyor ve savas stratejilerini film yonetmenleriyle toplantı yaparAK belirliyorlar :)) Saten Adamlar 2 Kursun Sesinde Mami MAmiy Diye Anıran Tiplerr Her Birimiz Afganistan Mevzusunda ABD Askerlerinin Hallerini Gorduk Ben Sanmıyoru ki Bİzim Asik Bayrahımız Altında Yasayan Hic Bİr Delikanlı Genc Anne Baba Hiç Biri Bir Savastan Kacmazz Vede Ağlamaz Bizde Olan Sehit Olma istegi Mertebe Sevgisi Onlarda Bulunmadıgın Dan onların Bizimle Savasa Girme Gibi Bir Dusunceleri Olazmazz Yani Gozle gorulur Sekilde anca bizi Suan yaptıkları Gibi içten yıkarlar Nasıl yani Pkk denilen a.q ................. cocuklarına Destekte Bulunarakk ...

bu konu cok ama cok Derin bi Konuu Aslındaa ...

Acılırsam Kimse Tutamazz...

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Tarihteki her zulümcü devlet eninde sonunda yok olmuştur . 

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

irana saldırsın bi yıkılırmı yıkılmaz mı görürüz.

edit: rusya eski gücüne sahip olursa...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 9224 Toplam Mesaj: 64