Amerika Yok Edilebilirmi?
-
herkese iyi günler sayın müridler benim kafama bi soru takıldı size danışiyim dedim dershanede tarih
öğretmenizmiz bize, unutmayın çocuklar bi devlet en parlak dönemini yaşamışsa
sonu yakın bir zamandadır dedi peki sizce amerika en parklak dönemini yaşadımı??
hep amerika başka ülkelere saldırıyo peki bi ülke amerikaya saldırsa amerika
yok ola bilirmi ???
-
bi ülke amerikaya saldırırsa dediğin ülke eğer TÜRKİYE olursa. ozaman yok edilebilir. anladınız siz onu :C
-
sular altında kalana kadar hayır :S
-
amerika bugünün şartlarında sadece İÇ SAVAŞ ile yıkılır. yani ya siyah beyaz lçatışması yada ne bilim fakir zengin mesela böle bi iç savaş ile ancak yıkılır
yoksa bu günün şartlarında imkansız ne türkiye ne bi başkası :| -
niye yok olmasınki bi tür biçimi vardır,iran a sataşması sonu olabilir,şu olabilir bu olabilir ama sanmıyorum ya tarihçinin ütopyası büyük ihtimal o.
yani osmanlı Fatih döneminde de parlak dönemlerini yaşadı ama yaklaşık 550 yıl sonra yıkıldı -
.mina bile konulabilir :)
-
Valla adamların neler yapabiliceğini gördük (Irak ve Afganistan) bi şey yapamadılar Afganistan bile zor alındı Irak alındı denemez böylece o salakların teknolojisi bol silahları kullanamadığını gördük Amerikayı Rus+Çin+Türkiye bu 3 ülke o devleti düm düz eder :)
-
osmanlı gibi bi imparatorluk bile dağıldı amerikeada kim.. amerikayı zenci müslümanlar yıkacak aha
yazı bi yere bu lafımı
-
Turk Silahlı Kuvetleri Ve Hava Kuvvetlerinin Önünde Durabilecek Bir Ülke Tanımıyorum America Dediğiniz Ulkenin O Aciz Para İle Tutulan Fazla DOping Ve Domuz Eti İle Beslenmiş Olan O yavruları Bizim Ülkemizin Asil Subayları Egitiyor ve savas stratejilerini film yonetmenleriyle toplantı yaparAK belirliyorlar :)) Saten Adamlar 2 Kursun Sesinde Mami MAmiy Diye Anıran Tiplerr Her Birimiz Afganistan Mevzusunda ABD Askerlerinin Hallerini Gorduk Ben Sanmıyoru ki Bİzim Asik Bayrahımız Altında Yasayan Hic Bİr Delikanlı Genc Anne Baba Hiç Biri Bir Savastan Kacmazz Vede Ağlamaz Bizde Olan Sehit Olma istegi Mertebe Sevgisi Onlarda Bulunmadıgın Dan onların Bizimle Savasa Girme Gibi Bir Dusunceleri Olazmazz Yani Gozle gorulur Sekilde anca bizi Suan yaptıkları Gibi içten yıkarlar Nasıl yani Pkk denilen a.q ................. cocuklarına Destekte Bulunarakk ...
bu konu cok ama cok Derin bi Konuu Aslındaa ...
Acılırsam Kimse Tutamazz...
-
Tarihteki her zulümcü devlet eninde sonunda yok olmuştur .
-
irana saldırsın bi yıkılırmı yıkılmaz mı görürüz.
edit: rusya eski gücüne sahip olursa...