Amerika‘Da Doğum Yapma Modası
-
WebJas bunu yazdı
dün haberlerde denk geldim. amerikada doğum yapıldığında doğan çocuk direk amerikan vatandaşı oluyormuş..
sosyetenin gözdesi haline gelmiş felan filan.. kadın işi çözmüş baya 36. ayda uçağa almıyorlar 35. ayımda gittim falan ..
organizatör 20-30 bin $ arası değişiyor masrafı falan diyordu. durdum bebeğe baktım bide bizim ekmek bulamayan insanımıza ..
zenginin çocuğu gerçekten 1-0 önde başlıyor be abi.. adalet.
neden hala kendimizi büyük görmeyi öğrenemedik ? sadece fetih 1453 izledikten sonramı kendiyle gurur duymaktır türklük ?
pekte bi kızdım vallahi..
başlatma türklüğünden ne alakası var ? zamanın amerikası osmanlıydı ? fetih ne zamandı 1453 ne ile oldu buyuk toplarla topla olmadı silah teknolojisi ile oldu şimdi ne var ? havagazı kendı ucagımızı gec araba yok lan cumhuriyet kurulalı kac yıl oldu neden lisede sıfır araba alamıyor baban sana diye dusundun mu hıc ? tofas ı bıle sındırdıler fıat ortak oldu sımdı dıyorlar doblo yerli malı otomobil :D evet yerli ama firma genel merkezi italyada.
benim hatunda hamile kalınca işi gücü bırakıp 2 yıl gidicem amerika yada kanadaya orada yaşıcam bir süre. Türkiyedeki kardeş kavgasının bir anlamı yok bu ülke andaval dolu.
osmanlının türklük kavramıda kafatası şeklinde değildi olsaydı haremler olmazdı devşirmeler komutan sadrazam yapılmazdı :) kökene bakarsan anne baba türk bulamazsın padişah vs nedir hareme hatun alınır adı elizabettir emine olur olay budur cocuklar kucukken hristiyan musevi ailelerden alınır müslüman yapılır yetiştirilir saray işlerinde kullanılır. padişahların anneleri hep yabancı uyrukludur onların cocuklarıda yabancı uyruklu SAFKAN türk olmuyor bir çoğunun anlayışına göre . safkan nedir lan at mı amk bu insandan bahsediyoruz.
parası olan vakti olan zaten gidiyor bu yıllardır böyle sosyoyetinin gözdesi haline gelme olayı değilki bu80 den önce bu furya başladı 80 de bir dunya kişi gitti ardındanda devam edilmeye başladı parası olan herkes gidiyor neredeyse onu geç buraya gelen bulgarların cocukları evlendıgındede doguma oraya gidiyorlar tc vatandaşı değilse. avantajı yüksek. almanyada yaşayan bir çok akrabam alman vatandaşlığına geçti bir çok avantajı var çifte emeklilik . lan adam kalp spazmı geçirdi yazlıga helikopter geldi ne diyorsun sen ? dağda savaşan cocuklar yaralanıyor belırlı sınır olmadan bırak helikopyeri jip gitmiyor ne 1543 unden bahsediyorsun ?
ben yüzüklerin efendisinide izlerkende heyecanlanıyorum ne yapayım alıyım elime gandalf olup hobitleri mi güdeyim ? :D
-
The_Cure bunu yazdıHolyShit bunu yazdı
Turk olupta ozellikle amerika da cocugu dogurmak orospu cocuklugudur ve tamamen gosteris, ozentiliktir.
şimdi inci jargonuyla entry-nick uyumlulugu derdim de neyse..
1. sayfada yorumum var. Oku onu. Sonra "orospu çocuklugu" mu değil mi anla.
ergenler toplanmış yine amk inciden mi görüp üye oluyorlar siteye arkadaş hayır bizde liseliydik ergendikte boyle degıldık bea
-
HolyShit bunu yazdı
Turk olupta ozellikle amerika da cocugu dogurmak orospu cocuklugudur ve tamamen gosteris, ozentiliktir.
yavaş gel hoca..
kimi mürid doğru yanlış bunu yapacağını belirtmiş sen sövmüşsün.bu hareket ceza gerektirir sözlerine dikkat et..
rappermcs tarafından 14/Eyl/12 01:01 tarihinde düzenlenmiştir -
oldu bitti aşağıdan yukarıya amerikan uşaklığı bizim kültürümüze girdi
-
uluslar arası hava sahasındayken uçakta doğum yaparsa ne oluyor :) Dünya vatandaşımı.
-
saybirs bunu yazdı
Dün gece full bunları izledim imrendim valla :PP
http://www.youtube.com/watch?v=Gx2dS4ro4fY&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=HGhSLX73KOQ
Ağladım...
-
Bunu yapanları elestırecegınıze, nedenlerını/sorumlularını arastırsanız ya?
Bır dusunun bakalım neden herkes amerıkan pasaportu vatandaslıgı ıstıyor? Turkıye nin itibarı, sartları ne halde?
-
Smirnoff bunu yazdı
Bence çok mantıklı, en basitinden TR pasaportuyla sittin tane ülkede vize sıkıntısı yaşıyorken
ABD pasaportuyla bi kaç arap ülkesinde sorun yaşarsınız ancak,
param olsa yaptırrım amk, çocugumu benden baska kımse dusunmez, ayrıca ABD'de eğitim almak gibi bi hakkı
olcak, siz de hala kuru milliyetçilik yapın.ABD de eğitim hakkını bırak Türkiye de bile onların girdiği bi üniversite sınavı var adını hatırlamıyorum
aşırı basit soruları var Türkçe yi biraz konusşabilen insanlar bile rahatlıkla cevap verir.
İste o sınavla mühendsilik okuyanlar var. Yani Türkiye de bile cok kolay eğitim almaları.
Çift vatandaşlık sahibi olanlar Türk vatandaşlığını iptal ettirip bile giriyolar.
-
THT2005 bunu yazdı
uluslar arası hava sahasındayken uçakta doğum yaparsa ne oluyor :) Dünya vatandaşımı.
Uluslar arası tren ve uçaklarda kanun var eğer içeride doğum yaparsa ve uluslar arası bir ortamda ise yada diğer ülkede ise çifte vatandaş oluyor.
Yanlız bu otobüslerde yok. ( deniz ulaşımında varmı bilmiyorum )